Închide meniul

Gigi Becali, revoltat după evenimentele tragice de la Saga Festival: „Acolo sunt toți dracii, cum să-i oprești?!”

Reclamă

Publicat: 11 iunie 2022, 20:52 / Actualizat: 14 martie 2024, 17:37

Gigi Becali, revoltat după evenimentele tragice de la Saga Festival: „Acolo sunt toți dracii, cum să-i oprești?!

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali, revoltat după evenimentele tragice de la Saga Festival. Gigi Becali a avut o reacţie de revoltă după evenimentele de la Saga Festival, acolo unde un tânăr a murit din cauza consumului de droguri. Din cauza acestui concert, FCSB nu a mai putut să joace pe Arena Naţională partida cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e de părere că se întâmplă astfel de evenimente din cauza educaţiei primite. Mai mult, Becali acuză şi faptul că autorităţile nu fac nimic pentru a opri consumul de droguri.

Gigi Becali, revoltat după evenimentele tragice de la Saga Festival

Copiii ce văd la părinți de mici, aia fac când cresc. Dacă văd că părinții merg la biserica, aia fac, dacă văd distracție, aia fac.

Miliția (n.r. – Poliţia) ii știe pe toți traficanții de droguri, poate să-i oprească dacă vor, dar nu vezi că nu vor?! Dacă faci concert, să te aștepți la astea, când faci un concert rock (n.r. – SAGA e de fapt un festival de muzică electronică), acolo sunt toți dracii, cum să-i oprești?!

Am văzut ce s-a întâmplat, nu numai că a murit unul, dar mai sunt la terapie intensivă. Dacă noi facem un stadion și nu organizăm meciuri să se bucure lumea…”, a declarat Gigi Becali la realitatea.net.

Reclamă

Câți bani a produs Arena Națională pentru Primăria Capitalei în 2022

Câți bani a produs Arena Națională pentru Primăria Capitalei în primele 5 luni din 2022? 3,2 milioane de euro. Suma a fost făcută publică chiar de primarul Bucureștiului, Nicușor Dan. Arena Națională a reprezentat „mărul discordiei” în ultima perioadă, în Liga 1. FCSB a fost „interzisă” pe cel mai mare stadion din România la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, deoarece pe arenă urmează să fie organizat un festival de muzică.

Arena Națională a servit drept „casă” pentru FCSB în ultimii ani. De asemenea, stadionul de 55.000 de locuri a găzduit și meciurile Rapidului din prima parte a sezonului din Liga 1, precum și mai multe partide disputate de naționala României.

Numărul mare de evenimente desfășurate pe Arena Națională a produs venituri consistente care au fost redirecționate către Primăria Capitalei, entitatea de care aparține uriașul stadion din București.

Reclamă 4 / 0/3

În cursul zilei de joi, Nicușor Dan a dezvăluit suma încasată de Primăria Capitalei de pe urma contractelor de închiriere, din acest an.

„Arena Națională aduce bani la bugetul municipalității. De la începutul anului și până acum, Primăria Capitalei a încasat 3,2 milioane de lei pentru contractele de închiriere semnate.

Cea mai mare sumă (1,5 milioane de lei) a venit de la închirierea Arenei Naționale pentru Saga Festival, care va avea loc între 3 și 5 iunie și pentru care pregătirile au început deja.

Am obținut de asemenea venituri din meciuri de fotbal, concerte, conferințe sau târguri. E nevoie ca bunurile municipalității să aducă bani și dezvoltare pentru București.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională!

Recent, Nicușor Dan a anunțat că cel mai mare stadion al țării va fi supus unui proces de inventariere, în urma căruia va fi stabilită valoarea reală a arenei.

Un astfel de proces de inventariere nu a fost realizat niciodată de când stadionul din Capitală a fost reconstruit, în 2011. Primarul Bucureștiului spune că rezultatele analizei vor ajuta considerabil în stabilirea prețului de închiriere a Arenei Naționale în viitor, atât pentru meciurile de fotbal, cât și pentru alte evenimente.

„Lansăm procesul de inventariere la Arena Națională – primul după inaugurarea noului stadion, în 2011.

Reclamă

Cel târziu la sfârșitul anului vom avea o evidență exactă a tuturor bunurilor, de la clădiri și anexe la computere, scaunele din tribune sau instalația de fotosinteză a gazonului. Va fi stabilită de asemenea valoarea actuală a Arenei Naționale, lucru care ne va ajuta atunci când vom închiria Arena sau spații din ea pentru diverse evenimente.

În mod evident, această inventariere ar fi trebuit făcută destul de repede după construire (era și obligație legală, de altfel), iar absența unui inventar timp de peste un deceniu a încurajat neglijența în gestionare. Precedenta administrație și prietenii ei știu de ce.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Arena Națională, „mărul discordiei” în Liga 1

La ora actuală, Arena Națională reprezintă „casa” FCSB-ului. Echipa lui Gigi Becali și-a disputat acolo meciurile de pe teren propriu, din ultimele sezoane. Și Rapid a apelat la cel mai mare stadion al țării în cea mai mare parte a stagiunii curente. Între timp, giuleștenii și-au inaugurat noul Giulești și au renunțat la închirierea Arenei.

Și Dinamo a evoluat în multe meciuri considerate „acasă” pe Arena Națională, în ultimii ani, în special la derby-uri. Bineînțeles, și naționala României a jucat de multe ori pe stadionul de 55.000 de locuri, atât în competițiile oficiale, cât și în partide amicale.

Arena Națională a reprezentat un subiect extrem de delicat în ultima perioadă, în fotbalul românesc. FCSB a fost alungată de pe stadionul din București la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Motivul? În ziua în care este programată „finala” pentru titlu, pe Arenă se vor face pregătiri pentru un festival de muzică la care vor fi prezenți foarte mulți artiști internaționali.

În cele din urmă, după multe discuții și speculații, meciul FCSB – CFR Cluj se va disputa la Buzău.

Recomandări
  • Gigi Becali, revoltat după evenimentele tragice de la Saga
  • Festivalul s-a desfăşurat pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și