Închide meniul

Granit Xhaka ar fi starul arestat pentru viol, după ce o fată de 20 ani a făcut plângere. Şoc total în Premier League

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2022, 12:05

Granit Xhaka ar fi starul arestat pentru viol, după ce o fată de 20 ani a făcut plângere – este ştirea şoc care zguduie Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O ştire bombă a explodat în presa engleză. Un star din Premier League a fost arestat la 3 dimineaţa şi interogat timp de 15 ore. Deşi nu i s-a dezvăluit identitatea, pe reţelele de socializare circulă informaţia că ar fi vorba de starul lui Arsenal, Granit Xhaka.

Granit Xhaka ar fi starul arestat pentru viol, după ce o fată de 20 ani a făcut plângere

Un nou scandal sexual zguduie din temelii Premier League. După scandalurile sexuale în care au fost implicaţi Benjamin Mendy (Manchester City – 8 capete de acuzare de viol), Mason Greenwood (Manchester United – acuzat de iubit de viol) şi de Gylfi Sigurdsson (Everton – acuzat de pedofilie), un nou şoc cutremură fotbalul din Anglia. O tânără de 20 de ani de pus o plângere şi a susţinut că a fost violatăm scriu cei de la The Sun.

În urma investigaţiile, poliţiştii au ridicat cu barbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani. Aceştia au precizat că este un internaţional din Premier League, însă nu i-au dat numele.

Totuşi, pe reţelele de socializare au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora ar fi vorba de Granit Xhaka, starul elveţian de la Arsenal Londra. Acesta s-a trezit la 3 noaptea, în faţa casei sale din Barnet (n.r. – nordul Londrei) cu şase maşini de poliţie. Acesta ar fi fost dus în cătuşe la audierile care au durat 15 ore.

Reclamă

Conform sursei citate, cei de la Arsenal au fost şocaţi de veste.

Conducătorii sunt uluiți, coechipierii total dați peste cap. O lovitură incredibilă pentru întreaga grupare„, au scris cei de la The Sun.

Acuzat de 7 violuri şi agresiune sexuală, Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauţiune

Internaţionalul francez Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri şi o agresiune sexuală, a fost eliberat pe cauţiune, vineri, după o audiere la Manchester.

Reclamă 4 / 0/3

Plasat în detenţie provizorie în august 2021, Mendy a cerut de patru ori eliberarea pe cauţiune. Vineri, cererea sa a fost aprobată de un tribunal din Manchester, scrie news.ro.

Eliberarea sa este supusă unor condiţii „stricte”, iar el va trebui să se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, atunci când va anunţa dacă pledează vinovat sau nu. Dacă nu se prezintă la tribunal, un mandat de arestare va fi emis împotriva lui.

Procesul jucătorului este prevăzut la 27 iunie sau 1 august. Fundaşul echipei Manchester City este vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care „ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”.

Internaţionalul francez evolua la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie.

Benjamin Mendy a stat într-o închisoare de maximă siguranţă

Acuzat de viol, Benjamin Mendy a ajuns în spatele gratiilor, iar de sărbători a fost transferat într-o puşcărie de maximă siguranţă. Fotbalistul lui Manchester City, care este acuzat că ar fi violat 7 femei, a păţit-o rău de tot. Presa britanică spune că acesta a fost transferat într-un centru de detenţie de maximă siguranţă, alături de cei mai periculoşi infractori. Mendy nu a ajuns de unul singur în închisoarea de maximă siguranţă. Şi Louis Saha Matturie a ajuns, în același timp, în acelaşi centru de detenţie.

Surse din presa britanică spun că totul s-a întâmplat imediat după ce Mendy a fost pus sub acuzare pentru a şaptea infracţiune de viol„Atât Mendy, cât și Matturie au fost mutați pentru că este atât de important cazul lor . Acest lucru poate duce la probleme de siguranță și de gestionare a deținuților și s-a considerat că condițiile de Categoria A ar putea fi mai bine echipate pentru a face față oricăror probleme potențiale”, spune o sursă pentru presa britanică.

Mai mult, aceeaşi sursă susţine că Mendy ar putea trece printr-o perioadă dificilă. „Nu va ști ce l-a lovit din Altcourse, care este o închisoare privată. Este una dintre cele mai dure închisori din țară. Cealaltă problemă a lui va fi numărul de fani al lui Manchester United de acolo”, a mai spus sursa citată, conform thesun.co.uk.

Reclamă
Recomandări
  • Scandal monstru în Premier League
  • Grani Xhaka ar fi starul arestat pentru viol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și