Închide meniul

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, fotografie virală în Ajunul Crăciunului. S-au întâlnit „acasă” la Ion Țiriac

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 decembrie 2023, 14:04

Reclamă
Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, fotografie virală în Ajunul Crăciunului. S-au întâlnit „acasă la Ion Țiriac

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, fotografie virală în Ajunul Crăciunului

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi / Instagram

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi au făcut o fotografie virală în Ajunul Crăciunului. Imaginea a fost postată, pe rețelele sociale, de fostul jucător și antrenor al Stelei. „Mister” a avut și un mesaj special pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a întors în România pentru a-și petrece Sărbătorile alături de familie. Fiul lui Gică Hagi se menține în formă și se antrenează într-o sală de forță din complexul deținut de Ion Țiriac, care este și casă pentru miliardarul român.

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, fotografie virală în Ajunul Crăciunului

Nicio zi liberă!„, a fost mesajul postat de Ilie Dumitrescu pe contul său de Instagram care este urmărit de peste 30.000 de oameni.

View this post on Instagram


A post shared by Ilie Dumitrescu (@ilie_dumitrescu)

Reclamă

Bravo, Ianis!„, „Sărbători fericite în familie„, „O legendă și un nume! Succes Mister„, „Crăciun fericit” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ianis Hagi nu trece prin cea mai bună perioadă la Deportivo Alaves și sunt tot mai multe zvonuri că s-ar putea întoarce la Rangers. Internaționalul român a fost criticat dur după meciul în care a jucat împotriva lui Real Madrid.

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi și au venit cu un verdict teribil

Jurnaliștii de la „Noticias de Alava” anunță că fiul lui Gică Hagi are zilele numărate la Deportivo Alaves, mai ales după reacția pe care a avut-o antrenorul echipei aflate pe locul 16 în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, fără semne de rebeliune la Alaves„, este titlul articolului din noticiasdealava.eus în care au fost examinate toate cifrele internaționalului român. Concluzia a fost una directă: „Minutele lui slabe din meciul cu Real Madrid au crescut senzațiile reci pe care le lasă împrumutul său”.

Se subliniază că Ianis Hagi a fost titular în numai 6 meciuri în tricoul lui Alaves. „A fost adus pe finalul perioadei de transferuri din vară pentru a aduce un plus de calitate. Dacă ar fi să facem un clasament al fotbaliștilor de la Deportivo Alaves la care se aștepta mai mult, printre aceștia ar fi, fără îndoială, Ianis Hagi”.

Sursa citată anterior a amintit și reacția lui Luis Garcia, când a fost întrebat despre Ianis Hagi la finalul meciului cu Real Madrid.

Era o zi în care el trebuia să facă un pas înainte și nu a făcut acest lucru„, a declarat antrenorul lui Alaves.

Jurnaliștii spanioli au precizat că Ianis are „cifre discrete” și, după o analiză aprofundată, au tras concluzia: „Mijlocașul de creație român, în vârstă de 25 de ani, a fost considerat cândva una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Celebrul său nume de familie și tehnica sa rafinată au stârnit interes, fiind văzut drept unul dintre mijlocașii ofensivi cu cel mai important viitor. Ei bine, steaua lui încă nu strălucește la Vitoria„.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și