Închide meniul

În ce ţară este Dănuţ Lupu! Fostul internaţional este aşteptat la Penitenciarul Rahova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 17:45

În ce ţară este Dănuţ Lupu! Fostul internaţional este aşteptat la Penitenciarul Rahova

În ce ţară este Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu, pe stadionul Dinamo/ Hepta

S-a aflat în ce ţară este Dănuţ Lupu. Fostul internaţional a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare cu executare, şi trebuie să revină în România în 24 de ore de la aflarea sentinţei, pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost prins conducând fără permis, şi ca urmare, a fost condamnat la închisoare. Acesta va petrece după gratii trei luni, din pedeapsa de şapte luni şi zece zile, după cum a dezvăluit chiar el, mărturisind că va beneficia de o prevedere legală.

În ce ţară este Dănuţ Lupu

Conform fanatik.ro, Dănuţ Lupu se află în Grecia în aceste momente, unde urmează un tratament medical. Acolo a primit fostul internaţional vestea că a fost condamnat la închisoare cu executare.

De altfel, în momentul în care a fost prins fără permis la volan, Lupu a declarat că a apelat la această soluţie de urgenţă deoarece a fost nevoit să ajungă la spital.

Lupu are la dispoziţie 24 de ore, de la aflarea sentinţei, pentru a se preda la Penitenciarul Rahova. Acesta figurează deja e lista persoanelor urmărite pe site-ul Poliţiei Române.

Reclamă

”Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site-ul Poliţiei.

Dănuţ Lupu a fost aproape de moarte când a ajuns prima oară la închisoare

Dănuţ Lupu a fost aproape de moarte când a ajuns prima oară la închisoare! El a fost închis în urmă cu 33 de ani în Grecia, în timp ce evolua pentru Panathinaikos.

Fostul fotbalist a povestit experienţa detenţiei din Grecia. Dănuţ Lupu a luat un pumn de pastile în timp ce se afla în arest şi a mărturisit că a încercat să se otrăvească. Avea atunci 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut două luni și jumătate de închisoare. Chiar dacă în Grecia e lege că n-ai voie să ții mai mult de 30 de zile un om în arestul poliției. Când m-au arestat pe mine, coboram spre chioșc să-mi iau țigări. După 52 de zile m-au dus la penitenciar! Avocatul m-a lăsat și el baltă, a venit și mi-a dat banii înapoi, că vrea să trăiască liniștit, că are familie și copii și că nu vrea probleme. Vardinoianis, în anii ăia, făcea în Grecia ce voia el, precum Ceaușescu în România.

Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc! Nu e legendă. Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital. S-a speriat și Vardinoianis atunci, când a văzut că am luat-o cu capul. Mi-a trimis un avocat că mă scoate din arest dacă semnez o hârtie în alb. N-am vrut să semnez, a venit soția la mine… Până la urmă am semnat-o la ora 2 și la 2 jumate mi-au dat drumul din penitenciar”, a povestit el în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și