Închide meniul

Ironia lui Mihai Stoica după ce l-a văzut pe Răzvan Burleanu în tribune la Brazilia – Elveția: „Asta trebuie să facem ca să-i batem!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 20:59

Ironia lui Mihai Stoica după ce l-a văzut pe Răzvan Burleanu în tribune la Brazilia – Elveția: „Asta trebuie să facem ca să-i batem!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Răzvan Burleanu a fost în tribune la Brazilia – Elveția
  • Ironia lui Mihai Stoica după ce l-a văzut pe președintele FRF

Mihai Stoica a avut o reacție ironică după meciul Brazilia – Elveția 1-0, din grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveția, adversara României din preliminariile EURO 2024, s-a ținut tare în fața Braziliei. A fost nevoie de o execuție superbă a lui Casemiro ca elvețienii să se vadă învinși. MM Stoica crede că România nu are nicio șansă în fața naționalei din Țara Cantoanelor.

Mihai Stoica, reacție ironică după Brazilia – Elveția

Mihai Stoica, ironic, susține că singura șansă a României în fața Elveției ar fi să joace în șorturi albastre, ca echipamentul nostru să fie similiar cu cel al Braziliei.

Reclamă

„Ca să batem Elveția, trebuie să ne punem șorturi albastre. În rest, stăm bine pe culori!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

În urma victoriei cu Elveția, Brazilia s-a calificat matematic în optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Imagini fabuloase cu Răzvan Burleanu la meciul Brazilia – Elveţia

Preşedintele FRF a urmărit partida dintre Brazilia și Elveția din tribunele Stadionului 974 din Doha. În momentul intonării imnului Braziliei, Burleanu a fost surprins de camerele TV lângă două legende ale cele mai titrate naţionale. Conducătorul fotbalului românesc a stat lângă Roberto Carlos şi Cafu.

Răzvan Burleanu a apărut pe transmisie extrem de fericit. Şeful FRF a zâmbit îndelung, în timp ce legendele Selecao aveau o postură solemnă la imn. La meci a asistat şi selecţionerul României, Edi Iordănescu. Acesta a venit să o „spioneze” pe reprezentativa Elveţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu promite că va califica România la EURO 2024

Iordănescu le-a promis românilor că va califica naționala la un Campionat European. Următoarea șansă este la EURO 2024. Preliminariile pentru turneul final din Germania vor avea loc anul viitor. România este în grupă cu Elveția, Kosovo, Israel, Belarus și Andorra.

Le dau un mesaj de încredere, de putere, însă le-am transmis (n.r. în vestiar) că abia din martie lupta începe pentru noi. Ei au datoria mare ca să se întoarcă la cluburi, să dea totul, să se bată pentru locurile lor.

Primesc foarte multe semne pozitive. Simt o altă stare de spirit, simt o altă încredere. Simt că grupul începe să se adune. Eu le văd şi încrederea mea creşte. Am venit cu încredere atunci când am fost apelat, am venit cu toată puterea, cu toată forţa şi garantez că voi da totul pentru echipa naţională. Am speranţa argumentată că vom fi la Campionatul European.

În primul rând ne lipseşte unitatea din jurul echipei. Cred că dacă toţi care iubim echipa naţională am contribui mai mult şi am fi mai înţelegători că nu mai suntem unde am fost, dar încercăm să revenim, am avea şanse mai mari să răzbim. Încercăm să trecem peste orice fel de obstacol. Am încrederea mare că vom fi împreună la turneul final, ne-a lipsit atât de mult şi ne lipseşte foarte mult!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după Moldova – România 0-5.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”