Închide meniul
Foto

CM 2022 | Imagini fabuloase cu Răzvan Burleanu la meciul Brazilia – Elveţia. Cum a fost surprins lângă două legende ale Selecao

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2022, 18:38

CM 2022 | Imagini fabuloase cu Răzvan Burleanu la meciul Brazilia – Elveţia. Cum a fost surprins lângă două legende ale Selecao

Răzvan Burleanu a vorbit despre marele obiectiv al naţionalei României în 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Au apărut imagini fabuloase cu Răzvan Burleanu la meciul Brazilia – Elveţia, din Grupa G de la Campionatul Mondial 2022. Preşedintele FRF a urmărit partida din tribunele Stadionului 974 din Doha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul intonării imnului Braziliei, Burleanu a fost surprins de camerele TV lângă două legende ale cele mai titrate naţionale. Conducătorul fotbalului românesc a stat lângă Roberto Carlos şi Cafu.

Imagini fabuloase cu Răzvan Burleanu la meciul Brazilia – Elveţia, de la Campionatul Mondial 2022

Răzvan Burleanu a apărut pe transmisie extrem de fericit. Şeful FRF a zâmbit îndelung, în timp ce legendele Selecao aveau o postură solemnă la imn. Cafu şi Roberto Carlos sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti din istoria naţionalei Braziliei. Cafu a jucat în 142 de meciuri, în timp ce fostul fundaş al lui Real Madrid a înregistrat 125 de apariţii în tricoul campioanei mondiale din 2002.

Răzvan Burleanu, lângă Roberto Carlos şi Cafu
Răzvan Burleanu a stat în tribuna oficială lângă Roberto Carlos şi Cafu

La meci a asistat şi selecţionerul României, Edi Iordănescu. Acesta a venit să o „spioneze” pe reprezentativa Elveţiei, viitoare adversară a tricolorilor în preliminariile pentru EURO 2024. Naţionala României a ratat prezenţa la Mondialul din Qatar. Din 1998 nu a mai ajuns la un turneu final de CM.

Iordănescu le-a promis românilor că va califica naționala la un Campionat European. Următoarea șansă este la EURO 2024. Preliminariile pentru turneul final din Germania vor avea loc anul viitor.

Reclamă

Le dau un mesaj de încredere, de putere, însă le-am transmis (n.r. în vestiar) că abia din martie lupta începe pentru noi. Ei au datoria mare ca să se întoarcă la cluburi, să dea totul, să se bată pentru locurile lor.

Primesc foarte multe semne pozitive. Simt o altă stare de spirit, simt o altă încredere. Simt că grupul începe să se adune. Eu le văd şi încrederea mea creşte. Am venit cu încredere atunci când am fost apelat, am venit cu toată puterea, cu toată forţa şi garantez că voi da totul pentru echipa naţională. Am speranţa argumentată că vom fi la Campionatul European.

În primul rând ne lipseşte unitatea din jurul echipei. Cred că dacă toţi care iubim echipa naţională am contribui mai mult şi am fi mai înţelegători că nu mai suntem unde am fost, dar încercăm să revenim, am avea şanse mai mari să răzbim. Încercăm să trecem peste orice fel de obstacol. Am încrederea mare că vom fi împreună la turneul final, ne-a lipsit atât de mult şi ne lipseşte foarte mult!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după Moldova – România 0-5.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Tricolorii au fost repartizaţi în Grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023.

Etapa 1: 23-25 martie 2023
Etapa 2: 26-28 martie 2023
Etapa 3: 16-17 iunie 2023
Etapa 4: 19-20 iunie 2023
Etapa 5: 7-9 septembrie 2023
Etapa 6: 10-12 septembrie 2023
Etapa 7: 12-14 octombrie 2023
Etapa 8: 15-17 octombrie 2023
Etapa 9: 16-18 noiembrie 2023
Etapa 10: 19-21 noiembrie 2023

Turneul final va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și