Închide meniul
Foto

Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat: „Îmi fac şi plăcerile vieţii!”. Dezvăluirile fostei gimnaste

Reclamă

Publicat: 9 decembrie 2023, 13:28

Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat: „Îmi fac şi plăcerile vieţii!”. Dezvăluirile fostei gimnaste

Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă / Colaj Instagram

Larisa Iordache (27 de ani) şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat. Retrasă din activitate în 2021, din cauza problemelor se sănătate, medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra a vorbit despre noile provocări din viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa continuă să fie foarte atentă la siluetă. Face mult sport şi nu poate sta departe de sala de gimnasică. Este antrenoare la grupele de copii de la Dinamo.

Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat

Să recunosc, da, este și acum (n.r. frica de a i se modifica silueta). Am foarte mare grijă cu privire la ceea ce mănânc! Da, îmi fac și plăcerile vieții, dar am grijă să nu mă îngraș! E mult spus pentru că noi contorizăm diferit aceste lucruri, gras, slab, frumos, urât și așa mai departe. În același timp, noi, gimnastele, rămânem cu o capacitate vizuală destul de drastică!

Când te uiți în oglindă știi deja câte kilograme ai, dacă te-ai îngrășat. Dacă vezi ceva diferit, știi deja că ai luat 100 de grame în plus sau un kilogram! Atunci, suntem foarte atente! Am încercat să mai scap de această drasticitate, ca să zic așa. La urma urmei, trebuie să mă obișnuiesc că sunt doar antrenoare, nu mai sunt sportiv de performanță!

În același timp, sportul ajută foarte mult, la fel și mâncarea sănătoasă! Dacă vin la pachet, cu siguranță reduc și stresul, dar și alte lucruri care nu ne oferă o stare foarte bună!„, a declarat Larisa Iordache pentru ego.ro.

Reclamă

Larisa şi-a găsit fericire şi în dragoste, acolo unde este într-o relaţie cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) a dezvăluit că este pregătită să facă pasul cel mare şi să fie dusă la altar de Chiriţă.

În această vară, Larisa Iordache a făcut un pictorial „incendiar” cu iubitul ei, în costum de baie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Imaginile s-au viralizat.

Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă

S-a aflat ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă. Fosta gimnastă „a dat din casă” şi a dezvăluit cum este relaţia cu jucătorul de tenis de masă. Larisa a declarat că Cristian Chiriţă este sufletul ei pereche.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă formează un cuplu de la începutul acestui an, şi nu se mai feresc să se afişeze împreună. Cei doi au dezvăluit, în urmă cu ceva timp, faptul că au planuri chiar de nuntă.

Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune. Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și cred că contează foarte mult acest lucru.

Nu știu asta. Așa pare. Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche.

A fost un an bun, productiv, pentru că am avut foarte multe lucruri de făcut și m-am descoperit pe mine mult mai mult și am progresat, ca și om. Tind să cred că acum sunt mult mai matură, exact așa cum îmi doream eu atunci când începusem anul. Îmi doream să prind experiență”, a declarat Larisa Iordache, conform viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și