Închide meniul
Foto

Lovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi!

Publicat: 11 iunie 2024, 18:31

Reclamă
Lovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi!

Simona Halep, după o victorie / Profimedia Images

Simona Halep a dezvăluit ea însăşi lovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o. Acesta ar putea fi şi motivul pentru care a vândut mai multe proprietăţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep îşi face un hotel care îi va purta numele. „Simona Halep Hotel” se va numi stabilimentul care se află acum în construcţie. (IMAGINI CU CONSTRUCŢIA ÎN GALERIA FOTO)

Lovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi!

Halep a postat, pe InstaStory, imagini cu proiectul noului hotel pe care îl va deţine. Ea a decis, în ultima perioadă, să renunţe la mai multe proprietăţi.

Halep şi-a vândut deja vila situată pe malul lacului Snagov. Mastodontul are 9 camere, aflat pe un domeniu de 10.000 de metri pătraţi, i-ar fi adus Simonei aproximativ 4.2 milioane de euro.

Jurnaliştii de la redactia.ro anunţau anterior că Halep a semnat actele şi pentru vânzarea hotelului pe care îl avea de cinci ani în Constanţa. O firmă i-a plătit aproximativ 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior a precizat că Simona Halep a scos la vânzare şi hotelul pe care îl deţine în Piatra Neamţ. Nu se cunoaşte preţul pe care îl doreşte, dar banii ar urma să îi investească într-un alt domeniu.

Simona Halep are în prezent o avere estimată la 48-52 de milioane de euro. Ea ocupă locul 198 în TOP 300 Capital. În vârstă de 32 de ani, Halep a câștigat 40.226.687 de dolari din tenis. Suma care a intrat în conturile ei a fost semnificativ mai mică după ce a fost impozitată.

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins. Sportiva a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a explicat ce s-a întâmplat la duelul din primul tur al turneului menționat anterior.

Reclamă

Simona nu a putut continua partida cu McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins. După ce a câştigat primul set, românca s-a retras în setul secund, acuzând o accidentare la genunchiul stâng.

Simona Halep a explicat, în postarea de pe rețelele de socializare, că durerea de genunchi a revenit la partida cu McCartney Kessler și că nu a mai putut continua duelul. Totodată, aceasta a dat asigurări că nu se va da bătută și va reveni, mai puternică, la următorul turneu.

Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş. Românca va juca într-un demonstrativ de senzaţie, care se va disputa la Cluj.

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel. Cei doi vor întâlni perechea Steffi Graf – Andre Agassi. Soţii Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de titluri de Grand Slam. 22 au fost obţinute de Steffi Graf, iar 8 de către Andre Agassi.

Totul e gata, ne vedem în zece zile”, a anunţat directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă pe Instagram. El a publicat şi o fotografie alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Patrick Ciorcilă e implicat în organizarea acestui eveniment unic în România. Este pentru prima oară când Steffi Graf şi Andre Agassi vin în România.

Meciul demonstrativ dintre perechea Simona Halep / Andrei Pavel şi cea formată din soţii Steffi Graf / Andre Agassi se va disputa pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival.

Simona Halep se arăta foarte entuziasmată la începutul anului, atunci când a fost confirmat oficial că acest meci va avea loc.

Am trăit momente foarte speciale în Cluj, pe acel teren frumos. De-abia aştept să fiu din nou acolo, alături de Steffi Graf şi Andre Agassi. Ne vedem în Cluj”, declara Simona Halep.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și