Închide meniul
Video

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!” vs. „Găseşte-ţi singur calea!” Dialog antologic Gică Popescu – Gică Hagi! SuperPrieteni, de Gică Popescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 23:50 / Actualizat: 24 iunie 2021, 0:18

Captură Antena Sport

SuperPrieteni, de Gică Popescu. Hagi e primul invitat care îşi spune poveştile fabuloase

Gică Popescu debutează în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, de la 23:45. La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

SuperPrieteni, de Gică Popescu, e miercuri la Antena 1, de la 23.45. Dialog spumos cu Gică Hagi

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

SuperPrieteni, filmul eveniment prin care Gica Popescu îşii face debutul în televiziune e miercuri seară la Antena 1, de la ora 23:45. Hagi deschide seria poveştilor de milioane, urmat de SuperPrietenii Figo, Puyol şi Stoicikov.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și