Închide meniul

Mihai Neşu, pentru prima oară pe noul stadion Steaua! L-a reîntâlnit pe cel care i-a pus porecla „Bichonul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 15:46

Mihai Neşu, pentru prima oară pe noul stadion Steaua! L-a reîntâlnit pe cel care i-a pus porecla „Bichonul

Mihai Neşu, pentru prima oară pe noul stadion Steaua

Facebook Steaua Bucureşti

Mihai Neşu a vizitat pentru prima oară noul stadion Ghencea. După ce a trecut prin platoul AS.RO Live, fostul internaţional a ajuns şi pe arena Stelei, acolo unde era adus de Victor Piţurcă, la doar 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A ajuns pentru prima dată în ”Templu” la vârsta de 1️⃣7️⃣ ani, fiind adus de Victor Pițurcă la echipa din Ghencea ❤️💙‼️

⚽️ ”Ștefan Iovan a fost cel care m-a ”ochit” în 2001, iar Victor Pițurcă mi-a schimbat postul, din mijlocaș central, în fundaș stânga. Mi-a făcut un mare bine că eram prea grăbit pentru un mijlocaș central”, și-a amintit Mihai, care porecla ”Bichonul” a primit-o de la Iulian Miu, pe care l-a reîntâlnit astăzi.

Mihai Neşu, pentru prima oară pe noul stadion Ghencea

✅ Astăzi, Mihai Neșu a vizitat în premieră noul stadion și i-a cunoscut pe antrenorii Academiei Steaua, avându-l ca ghid pe prietenul său bun, George Ogăraru, directorul tehnic al clubului de fotbal al roș-albaștrilor.

ℹ️ Cei care doriți să contribuiți la construirea Complexului de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități Sfântul Nectarie, puteți trimite CRED prin sms la 8844, pentru a dona 2 euro”, este comunicatul emis de Steaua Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Neșu, alături de copiii cu dizabilități

Mihai Neșu a fost invitatul special al lui Cătălin Oprișan la emisiunea AS.ro LIVE. Fostul internațional român a anunțat care este stadiul lucrărilor la Complexul de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Neșu a demarat un proiect de strângere de fonduri pentru a putea finaliza construcția celui mai mare centru de recuperare, din țară, al copiilor cu dizabilități. A strâns 3 milioane de euro din donații, dar calculele i-au fost date peste cap de creșterea prețurilor. Acum, Mihai Neşu cere ajutorul românilor.

Reclamă 4 / 0/3

Neșu, anunț important la AS.ro LIVE

„Din 2019, de când a apărut dorința noastră de a extinde centrul actual pentru copii cu dizabilități și a le face un colț de rai, cu toate facilitățile, un loc în care să se simtă iubiți, să se simtă bine ei și părinții lor. Am demarat un proiect de strângere de fonduri… oricine trimite „CRED” prin SMS la 8844 donează 2 euro pentru a ne ajuta să construim acest mare complex de recuperarea copiilor cu dizabilități.

Noi l-am estimat în 2019, când fierul era 2 lei și rigipsul 50 de lei la 3.6 milioane de euro. Dar acum fierul e 8 lei și rigipsul 150 de lei și cred că o să depășim 5 milioane de euro. Noi deja am strâns 3 milioane de euro, dar ne mai trebuie încă vreo 1.8 milioane de euro și destul de repede, pentru că urmează finisajele. Trebuie să strângem banii ca să le cumpărăm la muncitori tot ce trebuie.

Practic, jumătate din tot ce am strâns, sunt din campania asta de SMS. E o bucurie foarte mare să știi că se strânge un centru pentru copiii cu dizabilități… practic aproape 70.000 de oameni au contribuit!„, a declarat Mihai Neșu la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Mihai Neşu, pentru prima oară pe noul stadion Steaua!
  • Neşu s-a întâlnit şi cu Iulian Miu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și