Închide meniul

Milionarul celebru care circulă cu autobuzul şi metroul prin Bucureşti. Explicaţiile bărbatului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 16:35

Reclamă
Milionarul celebru care circulă cu autobuzul şi metroul prin Bucureşti. Explicaţiile bărbatului

Bogdan Lobonţ circulă cu mijloacele de transport în comun prin Bucureşti

Hepta

Milionarul celebru care circulă cu autobuzul şi metroul prin Bucureşti. Este vorba de fostul internaţional român, Bogdan Lobonţ, cel care a câştigat milioane de euro din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ preferă mijloacele de transport în comun în locul maşinilor de lux. Cel poreclit „Pisica” a fost surprins într-o staţie în timp ce aştepta autobuzul. Nu este ceva nou pentru Lobonţ, cel care a jucat la Rapid, Dinamo, Ajax sau AS Roma în cariera sa.

Milionarul celebru care circulă cu autobuzul şi metroul prin Bucureşti

În urmă cu un an, pe vremea când lucra la FRF, Bogdan Lobonţ mergea la serviciu tot cu mijloacele de transport în comun.

„De la mine din cartier, din Aviației și până la Federație, cu mașina, am făcut cu 15 minute mai mult. Pentru mine, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul, metroul este cel mai comod mijloc de locomoție. Am două minute de așteptare în stație și 20-25 de minute până la Piața Muncii„, spunea Bogdan Lobonț, în urmă cu un an, pentru playsport.ro.

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea

Bogdan Lobonţ a făcut la AS.ro LIVE dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea. Lobonţ, Ibrahimovic şi Mitea au fost colegi la Ajax Amsterdam. „Lobby” a mărturisit că vorbeşte din când în când cu Zlatan Ibrahimovic. Cu Mitea nu a mai vorbit în ultima vreme şi nu mai ştie ce face.

Reclamă

Sunt multe poveşti cu Ibrahimovic. Mie nu mi-a dat niciuna după ceafă, dar avea felul lui de a discuta cu persoanele cu care interacţiona. Un băiat extraordinar. Am vorbit cu el, dar acum ceva timp. Nu vorbim foarte des, dar când am avut nevoie de ceva am apelat la el.

Nu mai ştiu nici eu nimic de Nicky. N-am mai vorbit de foarte mult timp. A stat la mine în casă. Am vorbit foarte mult despre el în ultima vreme şi nu vreau să-l răscolesc pe el. Ştiu cât suferă că a fost acolo sus şi acum cu siguranţă nu mai este unde a fost”, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro LIVE.

De ce Bogdan Lobonţ şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”

Bogdan Lobonţ a retrăit la AS.ro LIVE amintiri de senzaţie din perioada Ajax. El a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”.

Reclamă 4 / 0/3

„Lobby” a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”. Totul pleacă de la faptul că lui Luţu, colegul lor de la naţionala de tineret, i se spunea aşa. Au preluat această poreclă, doar că, după ce au ajuns la naţionala mare, Cristi Chivu a dat nas în nas cu adevăratul Gică Hagi. După această întâmplare i-a spus lui Lobonţ să nu îşi mai zică aşa.

„De la U21 (n.r.: ne spuneam aşa). Mass-media îi spunea lui Luţu „Hagi”. Şi când ne vedeam la naţionala de tineret ne ziceam „Hagi” în sus, „Hagi” în jos. Ne-au luat la naţionala mare. Şi tot aşa, „Hagi, unde stăm?”. Gică Hagi era pe scări. A venit şi l-a întrebat, „Cristi, iar stăm împreună?”. El „Nu, Gică, stau cu Bogdan”. A venit şi mi-a zis: „De azi am terminat cu „Hagi”. Mai încolo, când ne vedeam la Giovanni ne luau să povestim cum ne spuneam „Hagi”. De atunci am decis să ne zicem „Gigi””, a povestit Bogdan Lobonţ la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și