Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali a ratat tradiționala vizită la biserică: „Merg în fiecare zi, dar mai sunt și astfel de momente”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 19:25

Motivul pentru care Gigi Becali a ratat tradiționala vizită la biserică: „Merg în fiecare zi, dar mai sunt și astfel de momente

Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a ratat tradiționala vizită la biserică, de vineri, din cauza meciului pe care clubul său, FCSB, l-a disputat joi seară contra lui Anderlecht, scor 0-0, în grupele Conference League. Latifundiarul din Pipera a stat până târziu, după miezul nopții, să urmărească partida de pe Arena Națională și nu s-a mai trezit să plece la biserică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a explicat că, inițial, voia chiar să meargă pe stadion pentru a-și urmări echipa la lucru, dar în cele din urmă s-a răzgândit tocmai pentru a putea merge la biserică de dimineață.

Motivul pentru care Gigi Becali a ratat tradiționala vizită la biserică

În cele din urmă, Gigi Becali a mărturisit că n-a mai ajuns nici pe stadion, nici la lăcașul sfânt:

„Domne, era 10 noaptea. Bă, dacă mă duc la 10, mă întorc la 1 acasă și nu mai merg la biserică. Nici la meci n-am fost, nici la biserică n-am mai ajuns. Eu merg în fiecare zi, dar sunt momente când am meci, a doua zi nu mai merg la biserică”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Becali, complet impresionat de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0

Gigi Becali a fost lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0. Patronul vicecampioanei l-a lăudat la scenă deschisă pe mijlocașul francez care a avut o prestație solidă în meciul de pe Arena Națională, din grupele Conference League.

Reclamă

Becali are mare încredere în calitățile lui Edjouma, pe care l-a caracterizat drept „cel mai bun mijlocaș din România”.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că acum îi pare rău că nu i-a fixat lui Edjouma o clauză mai mare în momentul în care l-a transferat la FCSB. 5 milioane de euro poate să încaseze maximum de pe urma mijlocașului de 25 de ani.

„Edjouma a fost demențial. Numai pe 5 milioane pot să îl vând. Acum îmi pare rău. Mi-a spus impresarul: ‘Pune 10 milioane’. Sincer să fiu, dacă aș fi vrut, i-aș fi pus clauză mai mare. Dar mă mulțumesc cu 5 milioane. E cel mai bun din România”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, dialog fabulos cu Ion Crăciunescu

Gigi Becali a avut un dialog savuros cu Ion Crăciunescu după ce FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty în meciul cu Anderlecht, încheiat la egalitate, scor 0-0, în runda a doua din grupele Conference League.

Vicecampioana României a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 29 al partidei de pe Arena Națională, când Joyskim Dawa a fost trântit la pământ de portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge. Întregul stadion a răbufnit și a cerut penalty, însă arbitrul austriac Sebastian Gishamer a considerat că intervenția goalkeeper-ului belgienilor a fost regulamentară.

Gigi Becali a dezbătut faza respectivă cu fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu. Patronul FCSB l-a întrebat sincer pe fostul central dacă a văzut vreo fază asemănătoare pe vremea când arbitra. Răspunsul lui Crăciunescu n-a întârziat să apară și a fost cât se poate de ferm:

„Așa ceva ai văzut vreodată când erai arbitru?”, a întrebat Gigi Becali, pentru Digisport.

„Nu, domne! Nu ai cum. Îi pui mâna după gât, îi pui și piciorul în față. Dacă nu dai gol (n.r. – FCSB), nu lași avantaj și dai penalty!”, a replicat Ion Crăciunescu.

FCSB se află pe locul 3 în grupa B din Conference League, cu un singur punct acumulat după primele două runde.

Reclamă
Recomandări
  • Motivul pentru Gigi Becali a ratat tradiționala vizită la biserică
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și