Închide meniul

Noi detalii despre nunta Simonei Halep. Anunţul făcut de Stere Halep şi cine va cânta la marele eveniment!

Reclamă

Publicat: 15 septembrie 2021, 13:27

Noi detalii despre nunta Simonei Halep. Anunţul făcut de Stere Halep şi cine va cânta la marele eveniment!

Stere Halep, anunţ despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Colaj Hepta

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Gică Hagi sunt printre cei chemaţi să participe la petrecerea care va avea loc într-un club din Constanţa. Preşedintele României a decis să nu participe, chiar dacă a fost chemat de „Simo”. Tatăl campioanei noastre, Stere Halep, a anunţat că nu se pune problema ca Klaus Iohannis să îşi facă apariţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artiştii care vor cânta la nunta Simonei Halep

Au existat zvonuri că Halep le-a impus restricţii dure invitaţilor. Aceştia nu ar avea voie să să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Stere Halep neagă că ar fi vorba de aşa ceva.

Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva„, a declarat Stere Halep, în faţa casei.

Din informaţiile AS.ro, Dan Bittman, Loredana şi Pindu vor cânta la nunta anului din România. Ar putea apărea şi nume surpriză. Smiley şi Andra sunt printre cei care ar putea să îşi facă apariţia pe scenă!

Mesajul transmis de Simona Halep cu numai câteva ore înaintea nunţii

După aproape trei ani de relaţie, campioana noastră este pe punctul de a-i spune „da” logodnicului ei. „Simo” a avut şi un mesaj special pentru fani, pe reţelele sociale, înainte de a ajunge în faţa ofiţerului de stare civilă.

Reclamă

Fostul lider WTA a folosit un citat din Mark Twain: „Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumosă din viaţa ta„. Postarea a fost însoţită de un mesaj al Simonei. „Să aveţi o zi minunată, cu toţii„, a reacţionat ocupanta locului 11 WTA.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, extrem de emoționată înaintea marelui eveniment

Revenită recent de la US Open, Halep a dezvăluit faptul că este extrem de emoționată înainte de marele eveniment.

E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă„, a spus Halep la revenirea din America.

Campioana noastră a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce program va avea în acest final an. Mai întâi ia startul la Indian Wells, între 6 și 17 octombrie, după care va juca la Moscova, la Kremlin Cup, între 18 și 24 octombrie. La Cluj-Napoca va fi prezentă între 25 și 31 octombrie.

Recomandări
  • Simona Halep are cununia civilă cu Toni Iuruc
  • Ce a declarat Stere Halep înaintea evenimentului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și