Închide meniul
Foto

Noi imagini fabuloase de la nunta lui Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, show pe ringul de dans cu tatăl lui, Gică Hagi!

Publicat: 4 ianuarie 2024, 14:35

Reclamă
Noi imagini fabuloase de la nunta lui Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, show pe ringul de dans cu tatăl lui, Gică Hagi!

Noi imagini fabuloase de la nunta lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi, pe ringul de dans, alături de Boban Nikolov / colaj Instagram

Noi imagini fabuloase de la nunta lui Ianis Hagi! Boban Nikolov a postat, pe contul său de Instagram, un clip video în care apare dansând alături de Ianis Hagi la petrecerea de cununie a fiului „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov şi Ianis Hagi au dansat împreună, în centru, în timp ce în jurul lor dansau, printre alţii, şi Gică Hagi şi soţia lui, Marilena.

Noi imagini fabuloase de la nunta lui Ianis Hagi!

Boban Nikolov a fost adus de către Gigi Becali la FCSB în toamna lui 2022, de la Sheriff Tiraspol. Becali nu a plătit niciun ban în schimbul mijlocaşului de care s-a despărţit după mai puţin de un an.

În vara lui 2023, Boban Nikolov a părăsit-o pe FCSB, iar acum evoluează la formaţia maghiară Kisvarda. Becali spunea, după ce l-a transferat la FCSB, că Boban Nikolov este mai bun decât Răzvan Oaidă, care acum joacă la Rapid. Becali mai spunea că se afla şi în căutarea unui jucător care să „dirijeze orchestra”.

„L-am luat pe Nikolov. Când am bani, fac! Dar să vină banii de acolo (n.r.: din Conference League)! Caut un mijlocaș care să dirijeze orchestra.

Reclamă

Văd că Edjouma a început să se încadreze în ceea ce vreau, alături de Olaru. Dar vreau unul mai plimbăreț, care să fie pe tot terenul, genul lui Bauza.

L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puțin mai bun. El recuperează și pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, declara Gigi Becali.

Vedeta care nu a fost invitată la nunta lui Ianis Hagi cu Elena a spus tot: „O fi fost pe bani mulţi, dădeam jumate din sumă”

Rică Răducanu (77 de ani) este vedeta care nu a fost invitată la marea nuntă a lui Ianis Hagi cu Elena. Fostul mare portar al Rapidului nu a făcut parte din generaţia lui Gică Hagi şi nu s-a simţit astfel lăsat deoparte.

Reclamă 4 / 0/3

La cununia civilă a lui Ianis şi Elena au fost prezenţi 200 de invitaţi, iar Răducanu nu a fost unul dintre ei. Legendarul portar a avut un mesaj superb pentru miri.

”Gică Hagi nu e din generația mea, eu nu sunt de-ai casei, nu, nu m-a invitat. A fost o petrecere frumoasă, din ce am văzut și am auzit. Acolo, o fi fost pe bani mulți, nu știu, dar, dacă mă chemau, poate că dădeam și eu măcar jumătate din sumă.

Îi urez mirelui Ianis, care e un fotbalist talentat, să fie sănătos, să țină familia unită, precum tatăl lui, Gică Hagi. Să țină însă și de banii câștigați căci, uite, mâine-poimâine ajunge așa, ca noi, la bătrânețe și nu are ceva pus deoparte”, a spus Răducanu, citat de playtech.ro.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 200 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Reclamă

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și