Închide meniul

Război în Ucraina | Cum a reacționat Dinamo Kiev după ce Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Viktor Medvedchuk, aliatul lui Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 10:04

Război în Ucraina | Cum a reacționat Dinamo Kiev după ce Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Viktor Medvedchuk, aliatul lui Vladimir Putin

Cum a reacționat Dinamo Kiev după ce Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Viktor Medvedchuk

Profimedia

Volodimir Zelenski a anunțat marți seară capturarea lui Viktor Medvedchuk, unul dintre aliații lui Vladimir Putin. Dinamo Kiev a oferit o reacție în mediul online, după anunțul făcut de președintele Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Volodimir Zelenski a anunțat că Viktor Medvedchuk a fost capturat. Deși este ucrainean, Medvedchuk este cunoscut drept unul dintre aliații lui Vladimir Putin, care la finalul lunii februarie a început războiul în țara vecină.

Război în Ucraina | Dinamo Kiev a reacționat după ce Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Viktor Medvedchuk, aliatul lui Vladimir Putin

Viktor Medvedchuk este implicat în al doilea cel mai mare partid pro-Rusia din parlamentul de la Kiev. Acesta obișnuia să meargă în vacanțe împreună cu Vladimir Putin, care, de altfel, este și nașul fiicei sale. Trecutul său nu a fost uitat de ucraineni, care marți seară au finalizat operațiunea de capturare a acestuia.

Vestea a făcut foarte repede înconjurul lumii, ajungând inclusiv la Dinamo Kiev, aflată într-un turneu de pace prin Europa. Oficialii clubului au reacționat în mediul online, după ce Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Medvedchuk.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a distribuit pe contul de Instagram postarea președintelui Ucrainei, adăugând 3 emoticoane prin care sărbătoresc operațiunea armatei țării lor.

Reclamă

„Operațiunea specială a fost realizată de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Foarte bine! Detaliile vor veni mai târziu. Slavă Ucrainei!”, a scris Volodimir Zelenski, pe contul de Instagram.

Volodimir Zelenski a anunțat capturarea lui Viktor Medvedchuk

CFR Cluj a înlocuit-o pe FCSB și va juca cu Dinamo Kiev

CFR Cluj va disputa un meci amical cu Dinamo Kiev pe 20 aprilie, exact în ziua în care campioana Ucrainei, antrenată de Mircea Lucescu, ar fi trebuit să joace cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că Dinamo Kiev a inițiat discuțiile pentru organizarea meciului. Amicalul va avea loc în Gruia, pe stadionul liderului din Liga 1.

„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie. Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru oamenii din Ucraina.

Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a spus Cristi Balaj, potrivit gsp.ro.

Pe 20 aprilie era anunțat un meci caritabil între FCSB și Dinamo Kiev. Duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu a fost deja amânat o dată, după ce fotbaliștii ucraineni au spus sunt nepregătiți din punct de vedere fizic și încă sunt afectați de războiul din țara natală.

Jucătorii lui Dinamo Kiev se antrenează de la începutul lunii la Snagov, unde s-au reunit sub comanda lui „Il Luce”.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și