Închide meniul
Foto

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?”

Publicat: 7 mai 2024, 17:09

Reclamă
Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?”

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala!

Serena Williams şi Maria Sharapova, la Met Gala / colaj Profimedia Images

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Serena Williams şi Maria Sharapova au atras toate privirile la evenimentul anului de la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi sora Serenei Williams, Venus, a fost prezentă la eveniment. Sharapova a dat nas în nas cu Venus şi a întrebat-o unde e Serena. Rusoaica a ţinut să facă o poză şi cu marea ei rivală, Serena Williams.

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala!

Unde e Serena? Serena, unde ești? Te găsim noi. O să o găsim”, a spus Maria Sharapova, în timp ce se filma alături de Venus.

Venus, am găsit-o pe Serena. Uite-o aici. Unde ești, Venus? Hei. Ne distrăm fără tine”, a spus ulterior Sharapova. Serena a intervenit imediat: „Venus, unde ești? Te căutam”.

Maria Sharapova a avut în trecut o relaţie cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Mădălina Ghenea a anunţat, recent, despărţirea de bulgar. Şi despre Serena Williams s-a scris că ar fi avut o relaţie în trecut cu Grigor Dimitrov.

Reclamă

Serena Williams şi Maria Sharapova s-au întâlnit de 22 de ori în timpul carierelor lor în tenis. Serena a câştigat 20 dintre dueluri, doar de 2 ori reuşind să fie învingătoare Sharapova.

„Mă urăsc pentru că le-am făcut asta!” Serena Williams, „demolată” de Simona Halep în doar câteva cuvinte

Serena Williams a fost „demolată” de Simona Halep în doar câteva cuvinte. Totul după ce câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a avut o reacţie incredibilă la scurt timp după ce românca a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj.

8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a oferit un interviu pentru jurnaliştii din Statele Unite şi nu s-a ferit să comenteze postarea Serenei. A avut un discurs fără precedent.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că Tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus astăzi că mă urăsc acei jucători pe care i-am bătut”, a spus Simona Halep pentru frontofficesports.com.

Simona a vorbit şi despre momentul în care a primit verdictul de la ITIA. A recunoscut că a fost în stare de şoc când a aflat verdictul.

Nu îmi venea să cred că m-au suspendat timp de patru ani”

Eu am fost încrezătoare după ce am fost audiată pentru că erau atât de multe lucruri care nu aveau sent şi nu erau corecte. Când am primit decizia am fost complet şocată.

Nu îmi venea să cred că m-au suspendat timp de patru ani, din moment ce am aflat că am găsit sursa contaminării şi sângele meu era total normal. Nu au găsit nimic în sângele meu.

Este o nebunie că au luat această decizie. M-au judecat pe scenarii, nu există nicio dovadă. Este pur şi simplu o nebunie.

Din punct de vedere mental, a fost un dezastru pentru mine pentru că nu mă așteptam la așa ceva. Întotdeauna am fost atentă și nu am luat niciodată ceva fără să verific. Deci, este un șoc”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și