Închide meniul
Foto

„Românii au prea mulţi bani!” Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni! Ce l-a scos din sărite pe miliardar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 22:08

„Românii au prea mulţi bani!” Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni! Ce l-a scos din sărite pe miliardar

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni!

Ion Ţiriac, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni, într-un discurs fără precedent. Miliardarul român a fost extrem de iritat de faptul că a făcut cu maşina de acasă până la Ateneul Român, acolo unde a avut loc Gala Sportului românesc, o oră şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a ajuns la concluzia că românii au mulţi bani, în contextul în care numărul maşinilor a crescut, dar şi preţul benzinei. Aşa şi-a început discursul miliardarul român în faţa sutelor de oameni prezenţi la Ateneul Român.

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni

„Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport. Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea”, a spus Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

„Așa vei muri sărac!” Ce l-a putut face pe fiul miliardar al lui Ion Ţiriac să iasă în faţă cu un asemenea mesaj

Fiul miliardar al lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion, a venit cu un mesaj manifest pentru toţi românii. Chiar dacă face parte dintr-o familie de miliardari, fiul cel mare al magnatului a vorbit despre un sistem de valori în care nu-şi are loc averea propriu-zisă.

Reclamă

Alexandru Ion susţine că un om îşi poate măsura bogăţia prin felul în care îi poate ajuta pe cei din jurul său. „Aşa vei muri sărac”, e mesajul fiului lui Ţiriac pentru cei care nu-şi ajută aproapele.

Alexandru Ion susţine că un om îşi poate măsura bogăţia prin felul în care îi poate ajuta pe cei din jurul său. „Aşa vei muri sărac”, e mesajul fiului lui Ţiriac pentru cei care nu-şi ajută aproapele.

„Cea mai mare diferenţă pe care o poate face cineva este să nu transforme totul în bani (dolari), ci în câte vieți poate îmbunătăți. Dacă obiectivul final este să te îmbogățeniști, atunci mori sărac indiferent de câți bani ai adunat”, a fost mesajul scris de fiul lui Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac are 84 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Miliardarul român are trei copii: pe Ion Alexandru, pe Karim şi pe Ioana, care este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU UNICA FIICA A LUI ION ŢIRIAC)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și