Închide meniul

Rusia a început invazia în Ucraina | Primul fotbalist rus care reacționează public! Mesajul scurt postat de jucătorul de națională

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 13:14

Rusia a început invazia în Ucraina | Primul fotbalist rus care reacționează public! Mesajul scurt postat de jucătorul de națională

Rusia a început războiul în Ucraina | Reacția lui Fedor Smolov, jucătorul de națională al Rusiei

Profimedia

  • Rusia a început războiul în Ucraina
  • Fedor Smolov, primul jucător rus care reacționează

Rusia a început să invadeze Ucraina, iar mai multe personalități ale sportului ucrainean au tras semnale de alarmă în mediul online în ultimele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, a venit rândul și primului sportiv rus celebru să-și facă auzit strigătul cu privire la atacurile militare lansate de Vladimir Putin în țara vecină.

Rusia a început invazia în Ucraina! Fedor Smolov, primul sportiv rus celebru care reacționează: “Opriți războiul!”

Fedor Smolov, atacantul lui Dinamo Moscova și al naționalei Rusiei, a avut un mesaj scurt și puternic, pe rețelele sociale.

Reclamă

“Opriți războiul!”, a scris Smolov, alături de o imagine neagră, pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Fedor Smolov (@smolovfedor_10)

Cotat la 7 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Fedor Smolov joacă în prezent la Dinamo Moscova. Atacantul de 32 de ani a adunat 45 de selecții la naționala Rusiei, reușind să înscrie 16 goluri.

Citește și:

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a început războiul în Ucraina! Elina Svitolina, devastată: “Nu pot…”. Mesajul jucătoarei

În această dimineață, Rusia a început invazia pe teritoriul Ucrainei, în regiunea Donbass. Vestea cutremurătoare a afectat-o pe Elina Svitolina, jucătoarea aflată pe locul 15 în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva ucraineancă s-a arătat extrem de afectată și a încercat să-și exprime supărarea în mediul online, dar n-a avut forță să scrie mai mult de două cuvinte.

“Nu pot…”, a fost mesajul Elinei, însoțit de mai multe emoji-uri care exprimă tristețea tenismenei.

Aseară, înaintea anunțul că Rusia a început să acționeze pe teritoriul Ucrainei, Svitolina a postat un mesaj de solidaritate pentru poporul său.

“Sunt mândră să fiu ucraineancă. Haideți să fim uniți în aceste momente dificile și să ne gândim la pacea și viitorul țării noastre. Glorie Ucrainei!”, a scris Elina Svitolina, pe contul de Twitter, alături de un videoclip dedicat țării sale.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Reclamă

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024