Închide meniul
VIDEO

Rusia a început războiul în Ucraina! Jucătorii brazilieni de la Șahtior și Dinamo Kiev au recurs la un gest disperat. Videoclipul care a făcut înconjurul lumii

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 14:26

Reclamă
Rusia a început războiul în Ucraina! Jucătorii brazilieni de la Șahtior și Dinamo Kiev au recurs la un gest disperat. Videoclipul care a făcut înconjurul lumii

Jucătorii brazilieni de la Șahtior și Dinamo Kiev, în Ucraina

Twitter

Vladimir Putin a ordonat joi dimineață ca trupele militare din Rusia să acționeze pe teritoriul Ucrainei. Extrem de speriați, foarte mulți cetățeni ucraineni au decis să părăsească țara și au trecut chiar pe jos frontierele în statele vecine, inclusiv în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a început războiul în Ucraina! Jucătorii brazilieni de la Șahtior Donețk și Dinamo Kiev au recurs la un gest disperat

Printre cei care doresc cu disperare să plece din mijlocul conflictului se numără și fotbaliștii brazilieni de la Șahtior Donețk și Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Jucătorii sud-americani s-au filmat într-o locuință din Ucraina, alături de familiile lor, și le-au solicitat autorităților braziliene să-i ajute să părăsească țara aflată în război.

În prezent, la Șahtior evoluează 13 jucători brazilieni: Marlon, Vitao, Ismaily, Dodo, Vinicius Tobias, Marcos Antonio, Maycon, Alan Patrick, David Neres, Tete, Pedrinho, Fernando şi Junior Moraiş.

De cealaltă parte, Mircea Lucescu are în lot, la Dinamo Kiev, un singur fotbalist brazilian: Vitinho.

Reclamă

Videoclipul a fost publicat la scurt timp după ce campionatul Ucrainei a fost întrerupt. Imaginile respective au făcut rapid înconjurul lumii.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

“Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:30 LIVE TEXTSepsi – Rapid 0-0. Giuleștenii lui Lobonț caută prima victorie în play-off! Săpunaru, pe bancă 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:59 VIDEOSuedia – SUA (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6! Spectacol total la CM de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh Vezi toate știrile
Citește și