Închide meniul

Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri! Rapper-ul american a pariat pe victoria lui Ngannou cu Joshua

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 17:39

Reclamă
Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri! Rapper-ul american a pariat pe victoria lui Ngannou cu Joshua

Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri

Profimedia

Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri. Rapper-ul american a pariat pe victoria lui Ngannou cu Anthony Joshua. Britanicul s-a impus prin KO în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starului american Drake îi place să parieze bani mulţi pe tot felul de sporturi, dar nu întotdeauna câştigă. Vineri seară, cântăreţul a pariat 615.000 de dolari (560.000 de euro) pe victoria lui Francis Ngannou împotriva lui Anthony Joshua la Riad, în Arabia Saudită.

Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri

Din nefericire pentru el şi pentru contul său bancar, camerunezul a fost făcut KO de britanic în runda a doua, aşa că Drake şi-a pierdut din nou banii.

Americanul este cunoscut drept o persoană care aduce ghinion.. Între 2019 şi 2020, a apărut de numeroase ori cu fotbalişti sau tricouri de fotbal. Şi de fiecare dată, echipele au pierdut: Pogba, Aubameyang, Sancho, Aguero, Juventus Torino, toţi au plătit preţul. Şi de această dată, Ngannou a fost ghinionist. La finala Cupei Mondiale din 2022, a pariat şi el 1.000.000 de dolari pe un triumf al Argentinei în timpul regulamentar. Câştigând la penalty-uri împotriva Franţei, a avut rezultatul final corect, dar nu şi cota corectă, scrie news.ro.

Reclamă

Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune

Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou. Fostul campion mondial la categoria grea l-a trimis la podea de trei ori pe fostul campion MMA, în două reprize, sâmbătă, la Kingdom Arena din Riad, într-o victorie prin KO, relatează Reuters.

Britanicul l-a trimis pe fostul campion UFC la categoria grea, în vârstă de 37 de ani, născut în Camerun, la podea în prima repriză cu o directă de dreapta în bărbie. Arbitrul a intervenit şi a oprit lupta în repriza a doua, iar Joshua a fost declarat învingător prin victorie prin KO. Ngannou a rămas inconştient şi a primit îngrijiri înainte de a se ridica din nou, uimit, în picioare.

„Mă întorc în cuşca mea şi când mă vor lăsa să ies, voi lupta din nou”, a spus Joshua, în timp ce campionul WBC la categoria grea, Tyson Fury, privea de la marginea ringului.

Reclamă 4 / 0/3

Fury a boxat cu Ngannou în octombrie, şi a obţinut o victorie la puncte.

„Când am văzut lupta cu Tyson Fury, m-am gândit: „Vreau şi eu ceva din asta”. Ngannou este un mare campion, iar acest lucru nu îi răpeşte nimic din capacităţile sale”, a spus Joshua.

„I-am spus să nu părăsească boxul. Are două meciuri şi a luptat cu cei mai buni”.

Victoria este a patra în 11 luni pentru Joshua, dublu campion mondial, şi îi menţine vie ambiţia de a recâştiga un titlu.

Eddie Hearn a cerut ca Joshua, pe care l-a promovat de-a lungul carierei profesioniste a greilor, să-l înfrunte pe învingătorul dintre Fury şi Oleksandr Usyk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și