Închide meniul

„Meciul secolului” s-a amânat! Tyson Fury s-a accidentat şi nu se va mai duela cu Oleksandr Usyk

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 12:17

„Meciul secolului s-a amânat! Tyson Fury s-a accidentat şi nu se va mai duela cu Oleksandr Usyk

"Meciul secolului" dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usyk a fost amânat

Tyson Fury şi Oleksandr Usyk/ Profimedia

„Meciul secolului” dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usyk a fost amânat, după ce britanicul s-a accidentat. Acesta a suferit o tăietură deasupra ochiului, în timpul unui antrenament, astfel că pentru moment, nu se va putea duela cu rivalul din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul „de foc” dintre Tyosn Fury şi Oleksandr Usyk era programat să se desfăşoare pe 17 februarie, la Riad, într-o gală spectaculoasă.

„Meciul secolului” dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usyk a fost amânat, după ce britanicul s-a accidentat

Meciul de box dintre cei doi are ca miză unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Acesta ar fi trebuit să se dispute încă de la începutul anului trecut, însă a fost anulat din cauza neînţelegerilor dintre cele două tabere.

Tyson Fury a avut nevoie de îngrijiri medicale, după tăietura de deasupra ochiului, fiind de asemenea şi cusut. Britanicul va avea nevoie de timp pentru a se recupera, astfel că nu se va putea lupta în această lună cu Oleksandr Usyk.

Accidentarea lui Tyson Fury naşte semne de întrebare în tabăra lui Oleksandr Usyk. Managerul ucraineanului a transmis că britanicul face orice pentru a evita duelul: „Va face tot ce e nevoie pentru a nu-l înfrunta pe Usyk. Poate că a fost lovit de o tigaie încinsă”, a transmis managerul lui Usyk, conform skysports.com.

Reclamă

Sursa citată mai sus mai notează că tăietura de deasupra ochiului lui Tyson Fury s-a produs în timpul unui antrenament, britanicul fiind lovit cu cotul de către croatul Southpaw Agron Smakici.

Nu este pentru prima dată când Tyson Fury suferă o asemenea accidentare. Acesta a mai fost tăiat la nivelul ochiului şi în 2019, după o victorie cu Otto Wallin.

Tyson Fury s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că lupta lui Usyk va fi amânată, date fiind pregătirile pe care le-a făcut pentru acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt absolut devastat, după ce am pregătit lupta aceasta de atâta timp, în condiţii superbe. Mă simt prost pentru toţi cei implicaţi în acest eveniment imens şi voi munci pentru o reprogramare, odată ce ochiul se va vindeca.

Nu mă pot abţine să nu ma accidentez la antrenamente, dar ceea ce pot spune e că Usyk va avea cu siguranţă probleme. Sunt într-o formă fantastică, voi reprograma cât mai curând posibil”, a transmis Tyson Fury.

Tyson Fury şi Oleksandr Usyk au semnat contractul pentru duelul din Arabia Saudită

Cei doi ar fi trebuit să intre în ring în luna aprilie în meciul pentru unificarea centurilor, dar cele două tabere nu s-au înţeles asupra condiţiilor.

„S-a ajuns la un acord pentru o luptă de unificare a centurilor mondiale de box la categoria grea între britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usyk”, a anunţat promotorul Frank Warren, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Cel mai mare eveniment al secolului în box”, potrivit lui Warren, va avea loc la Riad (Arabia Saudită), între Fury, deţinătorul centurii WBC la categoria grea, şi Usik, care cu greu şi-a păstrat titlurile WBA, IBF şi WBO împotriva speranţei boxului britanic, Daniel Dubois, la sfârşitul lunii august. Nu a fost însă precizată o dată anume privind desfăşurarea confruntării.

La finele lui august, în oraşul polonez Wroklaw, Usik şi-a păstrat centurile mondiale învingându-l pe britanicul Daniel Dubois prin KO, deşi a avut mari emoţii.

Oleksandr Usyk, în vârstă de 36 de ani, a obţinut a 21-a victorie din cariera sa, în care nu a suferit nicio înfrângere. Daniel Dubois, care are 25 de ani, a fost challenger-ul său oficial după eşecul negocierilor pentru organizarea unui meci, în aprilie, împotriva campionului WBC, Tyson Fury.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și