Închide meniul

Super-bolizi parcaţi chiar la intrarea pe Arena Naţională înainte de startul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 20:22

Super-bolizi parcaţi chiar la intrarea pe Arena Naţională înainte de startul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova!

Super-bolizi parcaţi chiar la intrarea pe Arena Naţională înainte de startul derby-ului FCSB - Universitatea Craiova!

Maşinile de lux parcate în faţa Arenei Naţionale / AntenaSport

Super-bolizi parcaţi chiar la intrarea pe Arena Naţională înainte de startul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova! Un Bentley, un Rolls Royce, două limuzine Mercedes şi un Land Rover au putut fi văzute în faţa Arenei Naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Parcul auto” de la intrarea pe Arena Naţională depăşea lejer 1 milion de euro. FCSB – Universitatea Craiova e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. Cu o victorie, „roş-albaştrii” s-ar distanţa la 10 puncte de locul 2 în Liga 1, iar titlul ar fi în mare parte decis.

Super-bolizi parcaţi chiar la intrarea pe Arena Naţională înainte de startul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova!

Iată echipele de start la meciul FCSB – Universitatea Craiova:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

CSU Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățină – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan

Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic
Antrenor:
 Ivaylo Petrev

Reclamă 4 / 0/3

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Ar fi cel puţin 35.000 de suporteri la meciul care i-ar putea duce pe „roş-albaştri” la 10 puncte avans faţă de locul 2 din Liga 1.

Liderul peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, dezvăluia ieri câte bilete s-au vândut deja cu o zi înainte de meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

„Am ajuns la aproximativ 30.000 de bilete vândute. Fără câteva sute, sunt 30.000 de bilete date. Sper ca mâine să vină foarte multă lume la stadion. Mâine, casele sunt deschise până la ora 11:00.

Astăzi se mai vând bilete online. Suporterii își pot procura bilete online până mâine la ora 19:00. Sper să fim 35-40.000. Probabil că dacă batem mâine 80% suntem campioni. Totuși, important e să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm titlul cu numărul 27”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid – CFR Cluj 1-4: „FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”!

Anghel Iordănescu a oferit un verdict în privinţa titlului după Rapid – CFR Cluj 1-4. Fostul selecţioner al României a mărturisit că nu mai înţelege fotbalul românesc şi, mai ales, Rapidul.

Iordănescu a trimis şi „săgeţi” pentru Bergodi. „Tata Puiu” a constatat că Rapidul a fost zdrobită de o echipă care a pus doi antrenori peste noapte, deci, din punctul său de vedere, o echipă „fără antrenor”.

Acum câteva etape, dacă nu mă înşel, Rapidul, pe Arena Naţională, a zdrobit FCSB-ul.

Reclamă

Acum câteva zile, CFR-ul a fost zdrobită de Hunedoara, iar acum vine la Bucureşti şi zdrobeşte Rapidul.

Este o victorie meritată a CFR-ului, a jucat mai bine, a controlat jocul. Şi-a creat ocazii, dar nu mai poţi să analizezi, să înţelegi fotbalul românesc şi în mod special Rapiduleţul.

În primul rând este o problemă de mentalitate, de profesionalism. Jucătorii noştri suferă la capitolul mentalitate.

(n.r: Ce credeţi că se va întâmpla cu Bergodi?) Dacă mă iau cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, şi cred eu că FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor, CFR-ul a câştigat cu doi antrenori puşi peste noapte, deci fără antrenor, iar Rapiduleţul a jucat cu domnul Bergodi. Analizaţi dumneavoastră şi trageţi concluziile”, a declarat Anghel Iordănescu după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și