Închide meniul
VIDEO

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Luis Figo a râs în hohote cu prietenul Popescu. „E meritul meu!” Ce premiu a fost mai important decât Balonul de Aur

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iulie 2021, 21:03

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Luis Figo a râs în hohote cu prietenul Popescu. „E meritul meu! Ce premiu a fost mai important decât Balonul de Aur

Luis Figo, dezvăluiri la SuperPrieteni, filmul cu care Gică Popescu a debutat în televiziune

as.ro

Luis Figo a câştigat Balonul de Aur în 2000, anul în care a devenit cel mai scump fotbalist al planetei. El a trecut la Real Madrid, după cinci ani la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Figo a râs în hohote cu prietenul Popescu. „E meritul meu!”

Popescu a vrut să ştie dacă au contat mai mult meciurile în tricoul catalanilor sau al galacticilor. Figo a râs în hohote şi a spus că e mai mult meritul lui.

„- Ai câştigat Balonul de Aur, primul tău mare titlu la nivel personal. Cui îi aparţine meritul mai mare? Echipei din Barcelona sau celei din Madrid? Sau amândurora?
– Mie! (n.r. râde secunde bune) Nu ştiu ce să zic. Cred că e meritul Barcelonei şi al selecţionatei (n.r. Portugaliei), fiindcă în acel an am jucat la Campionatul European. A fost şi meritul lui Real Madrid pentru lunile cât m-am aflat aici şi al colegilor fără de care mi-ar fi fost imposibil să reuşesc, în ciuda faptului că este o recunoaştere individuală. Dar cred că este şi meritul parcursului pe care l-am avut încă de când am început să joc fotbal.
– La urma urmei, asta contează.
– Da, a fost ceva fantastic”, i-a spus Luis Figo lui Gică Popescu, la SuperPrieteni powered by SuperBet.

Luis Figo a comparat premiul FIFA cu Balonul de Aur

Anul următor, Figo a primit încă o disctincţie specială. FIFA l-a desemnat cel mai bun jucător din lume. Portughezul consideră că este o recunoaştere mai mare decât Balonul de Aur, pentru că a venit din partea selecţionerilor tuturor echipelor naţionale.

„- În 2001, ai mai câştigat un titlu important. Cel de jucător al anului acordat de FIFA. Are aceeaşi valoare ca Balonul de Aur?
– Pe atunci, premiul acordat de FIFA… cred că acum o să-l acorde din nou, pentru că s-a separat de France Football (n.r. publicaţia care acordă Balonul de Aur)… Da, era un premiu separat, pentru acordarea căruia votau selecţionerii din toate ţările membre FIFA şi, dacă nu mă înşel… nu ştiu dacă nu votau şi jucătorii… nu, doar selecţionerii. E puţin diferit. Pentru France Football votau corespondenţii, iar în cadrul FIFA votau antrenorii. Ăsta e sensul”, i-a mai declarat Figo lui Popescu.

Reclamă

De pe Bernabeu, fostul fundaş al Generaţiei de Aur se mută pe Camp Nou. Popescu merge acasă la legenda Barcelonei, Carles Puyol. SuperPrieteni, cu Popescu şi Puyol, e miercuri, la Antena 1, de la ora 23:45.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și