Închide meniul
Foto

„Te-ar face Gigi Becali la dans?” Bănel Nicoliţă, mesaj savuros după show-ul de la cununia lui Ianis Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 20:56

„Te-ar face Gigi Becali la dans?” Bănel Nicoliţă, mesaj savuros după show-ul de la cununia lui Ianis Hagi

"Te-ar face Gigi Becali la dans?" Bănel Nicoliţă, mesaj savuros după show-ul de la cununia lui Ianis Hagi

Bănel Nicoliţă şi Gigi Becali/ Colaj AntenaSport, TikTok

Bănel Nicoliţă a transmis un mesaj savuros, atunci când a fost întrebat dacă Gigi Becali l-ar face la dans. Fostul internaţional a declarat că se mişcă foarte bine pe ringul de dans, fiind peste patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut show la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Patronul de la FCSB a aruncat cu banii pe dedicaţii, ca în vremurile bune.

„Te-ar face Gigi Becali la dans?” Bănel Nicoliţă, mesaj savuros după show-ul de la cununia lui Ianis Hagi

Bănel Nicoliţă a declarat că şi el dansează foarte bine, fiind peste Gigi Becali la acest capitol. Fostul internaţional consdieră că ar primi nota 10 la dans.

„(N.r. Gigi Becali te-ar face la dans) Nu cred, dansez foarte bine şi eu, vă trimit o filmare, cu siguranţă îmi veţi da 10”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la cununia lui Ianis Hagi. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține atunci când pe scenă a venit un solist de muzică machedonească. George Sima, cunoscut ca fiind Pindu, a întreținut atmosfera la petrecerea dată de fiul „Regelui” și soția sa, notează orangesport.ro.

Reclamă

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB a dat recital pe ringul de dans şi a atras toate privirile.

Gigi Becali a luat microfonul şi i-a cântat lui Ianis Hgai la cununie. Becali şi-a etalat şi calităţile de dansator pe ringul de dan. Boban Nikolov a fost şi el la cununia lui Ianis Hagi cu superba Elena şi a făcut dezvăluiri de senzaţie despre Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machidonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit. Aţi văzut şi voi că a apărut pe Tik Tok. A făcut puţin spectacol, e numărul 1. Nu mă aşteptam să îl văd acolo. A venit la masă la Coman, am dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo. Ieri a fost distracţie. Asta e important în viaţă, să ai o familie, să ai copii„, a spus Boban Nikolov în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și