Închide meniul
Foto

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi: „E numărul 1!” Gestul de la masa lui Coman

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 21:05 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 20:51

Reclamă
Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi: „E numărul 1!” Gestul de la masa lui Coman

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi

Colaj Tik Tok

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB a dat recital pe ringul de dans şi a atras toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a luat microfonul şi i-a cântat lui Ianis Hgai la cununie. Becali şi-a etalat şi calităţile de dansator pe ringul de dan. Boban Nikolov a fost şi el la cununia lui Ianis Hagi cu superba Elena şi a făcut dezvăluiri de senzaţie despre Becali.

Patronul de la FCSB a mers şi la masa lui Coman şi i-a salutat pe toţi.

Dezvăluiri de senzaţie despre show-ul făcut de Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi

„A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machidonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit. Aţi văzut şi voi că a apărut pe Tik Tok. A făcut puţin spectacol, e numărul 1. Nu mă aşteptam să îl văd acolo. A venit la masă la Coman, am dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo. Ieri a fost distracţie. Asta e important în viaţă, să ai o familie, să ai copii„, a spus Boban Nikolov în exclusivitate pentru AntenaSport.

Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține atunci când pe scenă a venit un solist de muzică machedonească. George Sima, cunoscut ca fiind Pindu, a întreținut atmosfera la petrecerea dată de fiul „Regelui” și soția sa

Reclamă

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

Vezi video AICI cu momentul în care Gigi Becali a dansat și a cântat la cununia lui Ianis Hagi

Gigi Becali a aruncat cu banii pe dedicații la cununia lui Ianis Hagi! Momente de senzație la petrecerea fiului „Regelui”

Gică Hagi este nașul de cununie al lui Gigi Becali, astfel că patronul de la FCSB nu putea lipsi de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi. „Prințul” s-a cununat civil cu Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dansat și a cântat la petrecerea dată într-un restaurant select din București. Latifundiarul din Pipera a dat chiar și dedicații, aruncând cu bani spre scena care era ocupată de un solist care cânta melodii machedonești.

Gigi Becali a dat dedicații pentru întreaga familie a lui Gică Hagi, nașul și prietenul său: „Pentru familia nașului! Trăaiscă!”, a strigat solistul, după ce a primit banii de la milionarul din Pipera.

Vezi AICI momentul în care Gigi Becali aruncă cu banii pe dedicații

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și