Închide meniul
Foto

Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 10:58

Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”

Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem

Colaj Instagram

Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem. Ciprian Marica a anunţat că e gata să plece din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a spus că, deşi îşi iubeşte ţara, vrea să plece din România ca să scape de stres. Marica, în vârstă de 38 de ani, are o avere de zeci de milioane de euro.

Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem

Da, mă gândesc să plec. Asta nu înseamnă că nu-mi iubesc țara și nu apreciez ce mi-a oferit România, dar mi-e greu să mă regăsesc. Faptul că nu poți să ai un plan, să fie ceva predictibil.

Ce treabă are milionarul? Doar așa funcționează lucrurile, stai și te lupți cu sistemul. Te dovedește la un moment dat. Bă, nu mai pot, e inadmisibil. La mine problema s-a pus să facem, să vedem cum putem să facem, pentru sport… Fotbalul mi-a dat atâtea, am vrut să dau ceva înapoi. Asta nu înseamnă că nu mă simt bine acasă și că nu voi veni cu drag de acasă, dar vreau să nu mai am atât stres”, a spus Ciprian Marica la podcastul Tare de Tot.

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a apărut în ultima poză brunetă, nu blondă, aşa cum ne obişnuise. Soţia lui Ciprian Marica s-a pozat singură, cu o ţinută care i-a pus în evidenţă abdomenul lucrat la sală. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IUBITA LUI MARICA ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

În poza respectivă, postată pe Instagram, Ioana avea culoarea părului şaten-închis. În pozele anterioare, ea era blondă.

Ioana Marcu este medic stomatolog, specializată în stomatologia pentru copii. Ea şi Ciprian Marica au împreună doi băieţi superbi.

Ciprian Marica a dat şi el like celei mai noi fotografii postate de Ioana pe reţeaua de socializare. În doar câteva ore, peste 200 de persoane au dat like postării Ioanei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și