Închide meniul

Un portar a murit la câteva secunde după ce a apărat un penalty. Fratele său se afla pe banca de rezerve în momentul tragediei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 18:39

Un portar a murit la câteva secunde după ce a apărat un penalty. Fratele său se afla pe banca de rezerve în momentul tragediei

Un portar a murit la câteva secunde după ce a apărat un penalty

Arne Espeel, în timpul unui meci / The Sun

Un portar a murit la câteva secunde după ce a apărat un penalty. Belgianul Arne Espeel, în vârstă de 25 de ani, a decedat în timpul unui meci din liga a șaptea belgiană. Acesta s-a prăbușit pe teren la câteva secunde după ce a apărat o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arne Espeel a apărat poarta lui Winkel Sport B în meciul disputat sâmbătă împotriva lui Westrozebeke. Echipa lui conducea cu 2-1 în momentul când adversarii au beneficiat de un penalty la începutul reprizei secunde. Portarul a plonjat în direcția corectă și a apărat execuția.

Un portar a murit la câteva secunde după ce a apărat un penalty

La câteva secunde după penalty-ul apărat, Arne Espeel s-a prăbușit pe gazon, scrie The Sun. Serviciile de urgență au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar Arne a fost declarat decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Scenele dramatice s-au derulat în fața părințiilor lui Arne Espeel, care se aflau în tribună, dar și a fratelui său, care se afla pe banca de rezerve a celor de la Winkel Sport B.

„Este o tragedie și un șoc pentru noi. Arne a fost cu clubul toată viața și a fost foarte iubit. Este o lovitură cu adevărat grea”, a declarat directorul sportiv al clubului, Patrick Rotsaert.

Reclamă

Cauza morții nu a fost încă stabilită și urmează să fie efectuată o autopsie. Meciul a fost abandonat.

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit

Christian Scherpe a murit la numai 24 de ani. Tânărului german i se prevestea un viitor strălucit în cariera de comentator sportiv. Vestea dispariției lui Christian a șocat pe toată lumea și s-a răspândit rapid în presa din Germania.

În paralel, Christian Scherpe juca și fotbal la FC Adler Meindorf, în ligile inferioare din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul de 24 de ani era extrem de pasionat de „sportul rege”, iar recent începuse o carieră de comentator la DAZN, celebra rețea de streaming de sport. Christian a debutat la microfon în luna noiembrie a anului trecut și era extrem de entuziasmat de noul său job.

Estrella Martin a murit la vârsta de 15 ani

Estrella Martin a murit la vârsta de 15 ani. Tânăra fotbalistă era legitimată la Huelva. Anunţul tragic al morţii a fost făcut chiar de clubul său, printr-un comunicat de presă. Estrella Martin a murit în Ayamonte, oraşul său natal.

Pe lângă Academia clubului, Estrella Martin a mai jucat şi pentru echipa regională U15. Partida dintre Sporting Huelva şi Sevilla, programată astăzi, a fost amânată.

Preşedintele celor de la Huelva, Manuela Romera, a transmis un mesaj copleşitor pe reţelele de socializare.

„Nu există cuvinte pentru a mângâia durerea familiei și a prietenilor. Tot sprijinul și puterea mea pentru ei. Tu vei fi steaua care ne ghidează mereu. RIP, iubito„, a scris oficialul celor de la Huelva, conform thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și