Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 0:36

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Ion Pascu, victorie spectaculoasă cu Jonathan Bosuku

  • „Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei
  • Show total la iFight HEROES „Marea Confruntare”

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei în gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care a fost în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărită şi pe Antena 1. Ion Pascu a dat recital, în cuşcă, împotriva uriaşului Jonathan Bosuku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul vedetă găzduit de Circul Metropolitan Bucureşti, Pascu a arătat de ce este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. Chiar dacă are 40 de ani, „Bombardierul” a dovedit că traversează cea mai bună formă a carierei.

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic

Cu victorii în fiecare gală Heroes de până acum, Ion Pascu şi-a respectat statutul de favorit. În cel de-al 33-lea meci la profesionişti, „Bombardierul” a ridicat publicul în picioare.

Reclamă

Experienţa românului şi-a spus cuvântul în faţa tinereţei lui Bosuku. Încă din start s-a ajuns la o luptă la sol, iar Ion Pascu a profitat. După un minut şi 15 secunde a obţinut o victorie prin „Heel Hook”! „Mutantul” Franţei a avut imediat nevoie de îngrijiri medicale. A avut mari dureri şi a ieşit şchiopătând din cuşcă.

„Bombardierul” le-a mulţumit fanilor şi chiar a avut un discurs inedit, în uralele acestora.

Reclamă

Îmi cer scuze, din prima vă zic că îmi cer scuze. De fiecare dată mi s-a spus: ‘Domne, mai ține și tu de meci, să avem ce să vedem’. Sincer, aici nu e o joacă, nu putem să ne jucăm cu adversarul. Am prins un moment bun și am putut să finalizez, am încheiat. Eu vă mulțumesc, ca de fiecare dată, sunteți aproape de noi.

V-am spus, împreună facem treaba asta, voi că ne susțineți, ați văzut ce meciuri au fost. Așa se organizează gala, altfel nu vin banii, sincer vă zic. Vă mulțumesc! Data viitoare să vină unul mai tare să mă chinuie pe aici!„, a declarat Ion Pascu.

Bombardierul” Pascu îl avertizase pe „Mutantul” Franţei

„Bombardierul” Pascu a promis că o să-l dezmembreze ca pe o maşină pe „Mutantul” Franţei. Pascu şi-a ales de acum bolidul pe care îl va conduce atunci când va fi milionar.

Reclamă 4 / 0/3

Ia foc, băi, băieţi! Modelul ăsta îl are şi Conor McGregor!„, a reacţionat luptătorul român de lângă un bolid de lux.

Maşinile tunate l-au cucerit pe Pascu, cal care îi enervează pe şoferii agitaţi din Bucureşti.

Nu merg cu viteză, chiar sunt claxonat în trafic: ‘Haide, dă-i mai repede!’„, anunţă luptătorul român.

„Bombardierului” Pascu ştia ce se va întâmpla cu „Mutantul” Bosuku, în gala iFight Heroes.

O să-l dezmebrez ca pe o maşină„, a asigurat Pascu chiar înainte de iFight HEROES „Marea Confruntare”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans
FIGHT • 17 ian., 21:28
FOTO
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC
"John Berceni" e gata să facă show la iFight Heroes "Cuşcă cu lei" (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY)
Fight • 15 oct., 18:41
„John Berceni” e gata să facă show la iFight Heroes „Cuşca cu lei” (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY): „Sunt pregătit!”
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic
AntenaPLAY • 30 iun., 23:15
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY