Close
Video

„Bombardierul” Pascu, ultim avertisment pentru „Mutantul” Franţei: „Îl dezmembrez ca pe o maşină!”. iFight HEROES „Marea Confruntare” e ACUM pe AntenaPLAY şi de la 23:30 pe Antena 1!

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 24 iunie 2022, 20:01

„Bombardierul” Pascu promite să-l dezmembreze ca pe o maşină pe „Mutantul” Franţei. Pascu şi-a ales de acum bolidul pe care îl va conduce atunci când va fi milionar.

Reclamă

"Bombardierul" Pascu, mesaj pentru "Mutantul" Franţei / Antena Sport

Ia foc, băi, băieţi! Modelul ăsta îl are şi Conor McGregor!„, a reacţionat luptătorul român de lângă un bolid de lux.

Reclamă

„Bombardierul” Pascu, ultim avertisment pentru „Mutantul” Franţei: „Îl dezmembrez ca pe o maşină!”

Pascu visează să dea lovitura cu luptele şi să-şi permită măcar o maşină ca a prietenului McGregor.

Să sperăm că fac şi eu banii ăştia şi o să îmi iau şi eu una la jumătate de milion„, a reacţionat „Bombardierul” Pascu.

Maşinile tunate l-au cucerit pe Pascu, cal care îi enervează pe şoferii agitaţi din Bucureşti.

Nu merg cu viteză, chiar sunt claxonat în trafic: ‘Haide, dă-i mai repede!’„, anunţă luptătorul român.

„Bombardierului” Pascu se bate cu „Mutantul” Bosuku în gala iFight Heroes, care e ACUM, LIVE, pe AntenaPLAY şi va putea fi urmărită şi pe Antena 1, de la 23:30.

O să-l dezmebrez ca pe o maşină„, asigură Pascu.

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA. „Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred că de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”, a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
11:48 David Popovici, moment incredibil la Foro Italico: „E David! E David! Te rog, câştigă medalia” 11:22 Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB! Rupe contractul chiar azi 11:08 Cristian Tudor Popescu îi dă credit lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto: „Se vede rolul antrenorului” 10:39 Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă” 10:11 Simona Halep, oficial înapoi în Top 10 WTA. Urcare importantă pentru „Simo”, după ce a câştigat turneul de la Toronto 9:29 Splash! Vedete la apă Bănel Nicoliță a câștigat finala săptămânii și premiul de 10.000 lei 9:27 Antonio Conte şi Thomas Tuchel, primele reacţii după conflictul de la finalul partidei Chelsea – Tottenham 2-2 9:03 Ilie Dumitrescu ştie ce i-a lipsit FCSB-ului, în partida cu Chindia: „Problemele sunt puţin mai în spate” 9:01 VIDEOSimona Halep, întrebată dacă va sărbători alături de fanii unguri! Moment uluitor la conferința de presă. Cum a putut reacționa Simo 8:37 VIDEOSimona Halep, în centrul fanilor după succesul de la Toronto. Românca a fost protejată de bodyguarzi şi de Patrick Mouratoglou
Pe același subiect
Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea
Extra • 29 iun., 10:15
AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”
"Bombardierul" Pascu
FIGHT • 25 iun., 15:19
„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 25 iun., 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Close