Închide meniul

A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 25 decembrie 2022, 10:42

A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani

Profimedia

A murit unul dintre cei mai importanți luptători din istoria artelor marțiale mixte. Acesta avea doar 45 de ani.

A murit unul dintre cei mai importanți luptători din istoria artelor marțiale mixte. Acesta avea doar 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephan Bonnar a decedat la vârsta de 45 de ani. Deși nu s-a anunțat cauza oficială a morții, se pare că aceasta are legătură cu problemele la inimă pe care le avea fostul luptător.

Anunțul a fost făcut aseară de UFC, dar se pare că decesul a survenit în urmă 3 zile. Întreaga comunitate a MMA-ului suferă pierderea unuia dintre cei mai apreciați luptători.

Succesul actual al UFC-ului i se datorează în mare măsură.

A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie!

Stephan Bonnar a devenit celebru în 2005. Atunci, MMA-ul era un sport mediocru, în care UFC-ul se chinuia să devină un brand mondial. Aceștia se chinuiau să intre pe TV în SUA, astfel că au creat showul The Ultimate Fighter.

Reclamă

Finala primului sezon a fost transmisă în direct pe TV în SUA, iar meciul dintre Stephan Bonnar și Forrest Griffin a fost unul perfect. O bătălie adevărată, plină de spectacol, ce a făcut ca fanii americani să se îndrăgostească de acest sport.

Mai mult, UFC a obținut un deal TV excelent, iar de acolo a crescut în ceea ce este astăzi. O industrie de miliarde de dolari.

De-a lungul carierei în UFC, Bonnar nu a avut rezultate notabile. A strâns 8 victorii și 6 înfrângeri, pierzând la nume mari ca Rashad Evans, Jon Jones sau Anderson Silva, foști campioni ai promoției. Meciul cu Forrest Griffin este, însă, unul dintre cele mai importante din istoria acestui sport. Fără showul oferit de cei doi era posibil ca MMA-ul să fie și azi un sport mediocru.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și