Închide meniul

Anthony Joshua l-a bătut pe Jermaine Franklin! Scandal între cele două tabere la finalul meciului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 11:18

Anthony Joshua l-a bătut pe Jermaine Franklin. Pugilistul britanic, fost campion mondial la categoria grea, a revenit cu o victorie după ce l-a învins pe americanul Jermaine Franklin prin decizie unamimă la puncte, sâmbătă, în cadrul unei gale desfăşurate la O2 Arena din Londra, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 12 runde, Joshua s-a impus prin decizia unanimă a celor trei arbitri-judecători: 118-111, 117-111, 117-111.

Anthony Joshua l-a bătut pe Jermaine Franklin

Finalul meciului a fost marcat însă de un incident între combatanţi şi staff-urile lor, astfel că personalul de securitate a fost nevoit să intervină pentru a calma spiritele.

Aceasta a fost prima victorie a lui Joshua (33 ani), fost campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF şi WBO, după 2020, după două înfrângeri succesive în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, care l-au făcut pe fostul campion olimpic să-şi piardă titlurile mondiale, pe care nu le-a mai putut recupera.

Britanicul numără 25 de victorii şi trei înfrângeri.

Reclamă

La rândul său, Franklin (29 ani) are în palmares 21 de victorii şi a suferit a doua înfrângere la profesionişti.

Anthony Joshua a aruncat pe jos centurile după ce a fost învins de Oleksandr Usyk

Anthony Joshua a aruncat pe jos centurile după ce a fost învins de Oleksandr Usyk, în august 2022. Scene incredibile la finalul luptei. Britanicul a avut o reacţie nervoasă şi a aruncat pe joc centurile. Usyk l-a învins pe Josuhua după 12 runde, în care 2 din cei 3 arbitri l-au dat câştigător pe ucrainean.

La finalul meciului, Anthony Joshua a oferit imagini increibile. După ce a aruncat pe jos centurile, britanicul nu l-a lăsat pe campionul mondial al greilor să ţină discursul de învingător. Joshua a luat microfonul şi a ţinut un discurs incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă mi-ați cunoaște povestea, aţi înțelege de unde vine pasiunea. Nu sunt un boxer amator de la 5 ani care era de perspectivă încă din tinerețe. Îți răpesc momentul Usyk, îmi pare rău, dar e din cauza pasiunii pe care o punem în asta.

Acest om m-a bătut în seara asta, poate că puteam face lucrurile mai bine, însă arată nivelul de muncă, așa că vă rog, aplaudați-l pe campionul nostru mondial la categoria grea. Nu sunt un luptător de 12 runde, uitați-vă la mine, sunt o nouă categorie de luptători grei, Mike Tyson, Sonny Liston, Jack Dempsey, ‘nu arunci combinații ca Rocky Marciano’, sunt greu, e multă muncă dificilă.

Acest bărbat e un talent fenomenal, îl vom aplauda de trei ori. Studiam Ucraina și câți campioni au ieșit din țara ta minunată. Nu am fost niciodată acolo, însă în același timp, ce se întâmplă acolo, nu știu ce se întâmplă, însă nu e deloc plăcut”, a spus Joshua.

 

Recomandări
  • Anthony Joshua l-a bătut pe Jermaine Franklin
  • Decizia a venit la puncte

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și