Închide meniul

AS.ro LIVE | Andrei Cherecheş a fost invitatul lui Dan Pavel! Antrenorul lui Flavius Biea a venit cu ultimele detalii despre gala de senzaţie care va fi în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 10:10 / Actualizat: 3 mai 2023, 12:10

Reclamă
AS.ro LIVE | Andrei Cherecheş a fost invitatul lui Dan Pavel! Antrenorul lui Flavius Biea a venit cu ultimele detalii despre gala de senzaţie care va fi în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY

AS.ro LIVE | Andrei Cherecheş este invitatul lui Dan Pavel

Andrei Cherecheş, alături de Flavius Biea / Facebook

AS.ro LIVE | Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea, a fost invitatul lui Dan Pavel miercuri, de la 10:30. Acesta a venit cu detalii despre gala în care sportivul pe care îl pregăteşte poate câştiga centura mondială la box!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Biea a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru meciul carierei. Vrea să dea lovitura în ring cu pitbull-ul din Argentina, Juan Jose Velasco. Bătălia mondială este vineri, de la 22:30, în direct pe Antena 1. Toată gala e pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

AS.ro LIVE | Andrei Cherecheş este invitatul lui Dan Pavel

(Reporter: Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la un om din box?) De la Mihai Leu, ca să trec la profesionişti. Să pot să fac performanţă înaltă. M-am învăţat aşa, să nu cedez niciodată„, a spus Flavius Biea pentru AntenaSport.

Flavius Biea colaborează de la începutul anului 2020 cu Andrei Cherecheş. Are alături şi un mexican, care îl ajută pe să pună mâna pe centura preţioasă din box.

A fost o pregătire intensă, dură. Biea este foarte concentrat, foarte sigur pe el„, a declarat David Padilla, antrenorul lui Biea.

Reclamă

Mexicanul s-a îndrăgostit de România.

Este o ţară foarte frumoasă, liniştită. Oamenii sunt foarte prietenoşi cu mine„, a dezvăluit Padilla.

Ronald Gavril este alături de Flavius Biea

Ronald Gavril, care se antrenează în Statele Unite ale Americii, la sala lui Floyd „Money” Mayweather, i-a transmis un mesaj lui Flavius Biea și are totală încredere că românul va reuși să câștige meciul de pe 5 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Succes lui Flavius Biea pentru acest meci, sper să facă un meci bun şi sa ne facă mândri!”, a declarat Roland Gavril.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și