Închide meniul

AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo va lupta, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Publicat: 19 aprilie 2023, 8:00 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 20:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo va lupta, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Mirel Drăgan este invitatul lui Dan Pavel

Mirel Drăgan va lupta LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY / Instagram

AS.ro LIVE Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo a venit cu ultimele detalii despre gala care va fi, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Drăgan s-a apucat de kempo încă de la 6 ani. A avut apoi un succes uriaş şi a câştigat trofee pe bandă rulantă. E gata să îşi încerce din nou forţele. Drăgan este românul care are stea pe Walk of Fame şi s-a întâlnit cu Chuck Norris în Las Vegas, acolo unde a devenit campionul lumii.

AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel

Marian Drăgan este idol pentru Alessia Jecu şi Iarina Jecu. Surorile „Mortal Kombat” sunt gata să se umple de aur la Mondialul de kempo. Fetele se antrenează împreună pentru marea provocare.

La 19 ani, Alessia e campioană mondială la kempo. Ea o pregăteşte şi pe sora cu şase ani mai mică, Iarina, să dea lovitura la Mondialul din Portugalia.

Este fanul meu numărul 1. (Reporter: V-aţi bătut vreodată?) Da. Bine, nu să ne scoatem ochii, dar acolo… un împins„, a recunoscut Alessia Jecu.

Reclamă
Reclamă 4

Ne înţelegem foarte bine, este un model pentru mine. Ne mai ciondănim noi câteodată„, a completat-o Iarina.

De 18 ori campion mondial la kempo, Mirel Drăgan este urmărit cu atenţie de micile luptătoare. Drăgan este as şi la box. Va lupta, pe 5 mai, în gala cu Biea şi „The Rock” Mihai Nistor, care e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Drăgan îşi va spune povestea de film la AS.ro LIVE, cu Dan Pavel, miercuri dimineaţa, de la 10:30.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și