Închide meniul

AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo va lupta, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Publicat: 19 aprilie 2023, 8:00 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 20:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo va lupta, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Mirel Drăgan este invitatul lui Dan Pavel

Mirel Drăgan va lupta LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY / Instagram

AS.ro LIVE Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel. Campionul mondial de kempo a venit cu ultimele detalii despre gala care va fi, pe 5 mai, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Drăgan s-a apucat de kempo încă de la 6 ani. A avut apoi un succes uriaş şi a câştigat trofee pe bandă rulantă. E gata să îşi încerce din nou forţele. Drăgan este românul care are stea pe Walk of Fame şi s-a întâlnit cu Chuck Norris în Las Vegas, acolo unde a devenit campionul lumii.

AS.ro LIVE | Mirel Drăgan a fost invitatul lui Dan Pavel

Marian Drăgan este idol pentru Alessia Jecu şi Iarina Jecu. Surorile „Mortal Kombat” sunt gata să se umple de aur la Mondialul de kempo. Fetele se antrenează împreună pentru marea provocare.

La 19 ani, Alessia e campioană mondială la kempo. Ea o pregăteşte şi pe sora cu şase ani mai mică, Iarina, să dea lovitura la Mondialul din Portugalia.

Este fanul meu numărul 1. (Reporter: V-aţi bătut vreodată?) Da. Bine, nu să ne scoatem ochii, dar acolo… un împins„, a recunoscut Alessia Jecu.

Reclamă

Ne înţelegem foarte bine, este un model pentru mine. Ne mai ciondănim noi câteodată„, a completat-o Iarina.

De 18 ori campion mondial la kempo, Mirel Drăgan este urmărit cu atenţie de micile luptătoare. Drăgan este as şi la box. Va lupta, pe 5 mai, în gala cu Biea şi „The Rock” Mihai Nistor, care e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Drăgan îşi va spune povestea de film la AS.ro LIVE, cu Dan Pavel, miercuri dimineaţa, de la 10:30.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și