Close

Badr Hari a fost făcut KO în mod șocant! Nu s-a mai ridicat de sub corzi!!!

Avatar photo

De Florian Ceafalău
Publicat: 5 septembrie 2021, 0:32

Badr Hari a fost făcut KO de către adversarul său în runda a doua cu una dintre cele mai norocoase lovituri din istorie!

Reclamă
Badr Hari a fost făcut KO

GLORY

Badr Hari a fost făcut KO de Arkadiusz Wrzosek. Polonezul a fost pus la podea de două ori de Badr în prima rundă și încă o dată în repriza a doua. Acesta fugea prin ring pentru a supraviețui dar, ironic, a dat norocul peste el.

Reclamă

Wrzosek a aruncat o lovitură de picior la cap în timp ce se ghemuia ca să nu încaseze loviturile lui Badr și când a deschis ochii… surpriză! Badr era sub corzile ringului și nu se mai putea ridica.

Badr Hari a fost făcut KO de o lovitură norocoasă!

Marocanul a dominat complet meciul cu Wrzosek, dar un moment de neatenție în defensivă a dus la acest final șocant. Polonezul a aruncat lovitura mai mult de frică iar rezultatul a surprins pe toată lumea.

Nici lui Badr Hari nu i-a venit să creadă. Acesta s-a ridicat de la podea și a început să îi intrebe pe antrenorii intrați în ring pentru a-l ridica de jos ce s-a întâmplat. Dezamăgirea a fost foarte mare pentru Badr Hari. Acesta a stat câteva minute în colțul său cu o privire pierdută.

Ajuns la 36 de ani, Badr Hari nu a mai câștigat un meci de mai bine de 6 ani, din 2015. Atunci, marocanul l-a învins pe Ismael Londt prin KO. În ultimii 5 ani, legendarul luptător a fost învins de două ori de Rico Verhoeven, o dată de Benny Adegbuyi și a avut un meci No Contest după ce a fost prins dopat.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire” 10:11 George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională” 9:33 Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United: ”Nu jucăm împotriva lui” 8:58 FotoSuma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului! A ameninţat că poate distruge 50 de familii
Pe același subiect
Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri
FIGHT • 28 sept., 12:43
Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
FIGHT • 21 sept., 9:59
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES - Toate rezultatele
FIGHT • 17 sept., 12:50
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES – Toate rezultatele
Close