Închide meniul

Badr Hari semnează cu Glory pe mai mulți ani, deși nu a mai câștigat un meci de 7 ani!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 26 ianuarie 2022, 11:58

Badr Hari semnează cu Glory pe mai mulți ani, deși nu a mai câștigat un meci de 7 ani!

Profimedia

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY! Badr Hari main event, Ștefan Lătescu debut în Glory

Badr Hari semnează cu Glory pe mai mulți ani deși nu a mai câștigat un meci de 7 ani. Ultima victorie a marocanului a fsot în 2015, când l-a bătut pe Ismael Londt, într-o gală din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acel meci, Badr a semnat cu Glory, acolo unde a avut parte numai de evenimente nefaste. Acesta are 4 înfrângeri prin TKO, două cu campionul Rico Verhoeven, una cu Benny Adegbuyi și una cu Arkadiusz Wrzosek.

Singurul meci care ar fi putut fi contabilizat ca o victorie a fost lupta cu Hesdy Gerges, din 2018. Badr a câștigat acel meci dar a fost prins dopat imediat după luptă, ca și adversarul său. Meciul a fost declarat fără decizie.

Ajuns la 37 de ani, Badr Hari a suferit mai multe accidentări în ultimele sale meciuri. Acesta a suferit o fractură de antebraț și una de picior, în meciurile cu Rico, și o ruptură de biceps în lupta cu Benny.

Badr Hari semnează cu Glory pe mai mulți ani! Urmează revanșa!

Badr Hari revine în ring pentru a-și lua revanșa cu polonezul Arkadiusz Wrzosek. Cei doi au luptat în septembrie 2021, iar polonezul a reusit un KO incredibil și surprinzător. Acesta fusese demolat de Badr Hari, care îl pusese pe jos de mai multe ori, și părea că finalul meciului e aproape, când Wrzosek a scos un high kick de pe corzi ce l-a făcut KO pe marocan.

Reclamă

Meciul va avea loc pe 19 martie, în Belgia. De altfel, Glory a anunțat că nu va mai organiza gale în Olanda după ce nu a fost de acord cu condițiile puse de Comisia Anti Doping din această țară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și