Închide meniul
Video

„Barbarul” Gyula a venit să dea de pământ cu Sandu Lungu la Polivalenta din București! iFight Heroes “Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2022, 20:34

"Barbarul" Gyula vrea să dea de pământ cu Sandu Lungu

Sandu Lungu și "Barbarul" Gyula, la proba cântarului / as.ro

„Barbarul” Gyula e în stare să-i mai ofere el o mie de euro lui Sandu Lungu, dacă rezistă în cuşca de la Polivalentă mai mult de o rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maghiarul Gyula „Barbarul” a venit hotărât să dea de pământ cu Sandu Lungu la Polivalenta din București.

„Barbarul” Gyula vrea să dea de pământ cu Sandu Lungu

„Există un singur câştigător, iar acela sunt eu. În prima rundă cred că e knock-out!”, a spus Gyula. „Ce stiu eu mai bine, aia o sa fac! Castiga cine e mai tare, mai bun”, a replicat Sandu Lungu.

Bombardierul Pascu s-a simțit mare pe lângă adversarul său din Brazilia. „Crazy monkey” își spune Mauricio Reis. „Pentru că nu îmi este frică de niciun adversar”, a „tunat” Mauricio.

„Eu nu am mai avut adversar cât mine, dar păi mai mic decat mine!”, a fost replica „Bombardierului” Ion Pascu.

Reclamă

Gala iFight Heroes Bătaie în Balcani e în direct pe AntenaPLAY, vineri, de la 18:30, iar cele mai tari lupte se văd și la Antena 1, sâmbătă, după finala super show-ulul Te Cunosc De Undeva.

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și AntenaPLAY

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și AntenaPLAY. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Barbarul” Gyula a venit să dea de pământ cu Sandu Lungu la Polivalenta din București
  • iFight Heroes “Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și