Închide meniul

Benny Adegbuyi – Badr Hari | Daniel Ghiţă a dezvăluit pe cine va susţine. "El e favoritul meu, ca sportiv şi ca om"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 12:12

Benny Adegbuyi – Badr Hari | Daniel Ghiţă a dezvăluit pe cine va susţine. "El e favoritul meu, ca sportiv şi ca om"

Twitter

Benny Adegbuyi - Badr Hari, în format LIVE TEXT

"Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt lupătător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi (n.r.: Benny Adegbuyi), pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Ghiţă: "Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari, ca sportiv, luptător și ca om"

Unicul TKO al lui Rico (n.r.: olandezul Rico Verhoeven, fost adversar al lui Adegbuyi, actual partener de antrenament al românului) din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui, dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mână ruptă din prima luptă. Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singură mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul, ci luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai există la ora actuală.

Badr Hari are explozie, viteză și multă forță. Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari, ca sportiv, luptător și ca om. Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, să lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show", a scris Daniel Ghiţă, pe pagina personală de Facebook. 

Benny Adegbuyi – Badr Hari | 15 victorii pentru luptătorul român

Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari. Benny se antrenează pentru acest meci cu Rico Verhoeven, campionul Glory la categoria grea, cel care are două victorii atât cu Badr Hari cât și cu Benny.

Reclamă

Lupta dintre Badr Hari şi Benny Adegbuyi are loc sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și