Închide meniul

A fost show total la Blagnac Boxing Night. Toate luptele le vezi în AntenaPLAY. Cine a câștigat main event-ul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 3 martie 2023, 22:55 / Actualizat: 13 iulie 2023, 22:01

A fost show total la Blagnac Boxing Night. Toate luptele le vezi în AntenaPLAY. Cine a câștigat main event-ul

Blagnac Boxing Night e AZI în AntenaPLAY de la 20:00. Ce meciuri de box vedem

A fost show total la Blagnac Boxing Night, gală ce a fost vineri, de la ora 21:00, în AntenaPLAY. Gala de box din Franța a oferit lupte tari între pugiliști foarte cunoscuți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala din Franța a avut cap de afiș meciul dintre Marlon Brun și Cyrille Joly. Cei doi s-au luptat pentru centura de campion al Franței la categoria semi-grea. Câștiga de cauză a avut Marlon Brun, care a câștigat la decizie.

A fost show total la Blagnac Boxing Night. Toate luptele le vezi în AntenaPLAY

Intră aici pentru a vedea gala Blagnac Boxing Night!

Stirea inițială.

Aceștia s-au mai întâlnit de două ori, ambii având câte o victorie asupra celuilalt. Este singura înfrângere din cariera lui Marlon Brun. Acesta este evident luptătorul mai bine cotat, având un palmares de 14 victorii din 15 lupte.

De partea cealaltă, Jolly are 25 de lupte la profesioniști, dar doar 12 victorii.

Reclamă

Blagnac Boxing Night e AZI în AntenaPLAY de la 21:00

Primul meci al galei este între Odelia Ben Ephraim și Tijana Draskovic. Cele două fete vor boxa 6 runde de 2 minute. După ele vom vedea 3 meciuri de băieți de 6 runde a câte 3 minute, iar în co-main event vom vedea un meci de 8 runde.

Main eventul este și cel mai lung meci al serii, pe durata a 10 runde. Doar meciurile pentru centuri internaționale sau luptele foarte importante la nivel mondial sunt pe durata a 12 runde, numărul maxim de runde admise într-un meci de box.

Iată mai jos fight card-ul galei

1. Odelia Ben Ephraim FRA vs Tijana Draskovic SER
2. Maamar Mahrache FRA vs Sebastijan Saciri SER
3. Sirak Hakobyan FRA vs Judger Bazagur MON
4. Anthony Riviere FRA vs Bogdan Draskovic SER
5. Samir Ziani FRA vs Hector Betancourt VEN
6. Marlon Brun FRA vs Cyrille Joly FRA

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Blagnac Boxing Night a fost vineri, în AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și