Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu a făcut show în ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”. L-a umplut de sânge pe brazilianul Reis. Gala a fost pe AntenaPLAY şi Antena 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 9:28

"Bombardierul" Pascu a făcut show în ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”

"Bombardierul" Pascu, o nouă victorie în MMA / Antena Sport

„Bombardierul” Pascu a făcut show în main event-ul ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”. Luptătorul român a ridicat publicul din Sala Polivalentă în picioare la gala care a fost pe AntenaPLAY şi Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul Mairicio Reis, în vârstă de 37 de ani, deţinător al centurii negre în Jiu-jitsu brazilian, nu a putut să îi facă faţă superstarului din MMA-ul românesc. Pascu a obţinut cea de-a 24-a victorie la profesionişti.

„Bombardierul” Pascu a făcut show în ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”

Legenda sporturilor de contact s-a descătuşat în repriza a doua, când i-a aplicat mai mult lovituri adversarului său. L-a umplut de sânge!

„Bombardierul” a fost în control şi în repriza a treia. Brazilianul a rezistat eroic şi a refuzat să renunţe la luptă. Pe final, Pascu i-a cerut lui Reis să se ridice în picioare, în încercarea de a obţine victoria prin K.O. În cele din urme, s-a impus fără emoţii, la puncte.

 

Reclamă

Pascu era neînvins în galele iFight Heroes. Acesta avea 4 victorii din tot atâtea meciuri, toate înainte de limită. Numai Reis a scăpat fără K.O.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ediţia din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Pascu se ”tăvălește” cu McGregor

Pascu se ”tăvălește” cu McGregor într-un clip genial postat de luptătorul irlandez. Imaginile sunt de anul trecut, din pregătirea pentru meciul cu Poirier.

Reclamă 4 / 0/3

Clipul postat de irlandez conține peste 2 minute și jumătate de luptă între el și Ion Pascu. Cei doi fac un sparring pozițional, pe perete, simulând lupta pe cușcă. Aceștia se tăvălesc de câteva ori, ritmul exercițiului fiind destul de intens.

Imaginile cu cei doi au fost filmate în vara lui 2021. Atunci, Pascu a fost invitat de Conor să îl ajute în pregătire. Irlandezul a luptat cu Dustin Poirier, dar meciul s-a terminat rău. Acesta și-a rupt piciorul și de atunci stă pe bară.

De altfel, în clip se vede că piciorul stând al lui Conor este bandajat, având o accidentare deja la tibie.

Recomandări
  • „Bombardierul” Pascu l-a învins pe Mairicio Reis
  • A încântat la ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și