Închide meniul

”Bombardierul” Pascu își face băieții doctori: ”Ajunge cu bătaia, îi trimit la medicină!”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 1 aprilie 2020, 10:33

”Bombardierul” Pascu își face băieții doctori: ”Ajunge cu bătaia, îi trimit la medicină!”

Facebook

Pascu și McGregor

Salut, Ion. Cum iți petreci timpul?
Pascu: Salut. Sunt acasă, cu familia. Abia ce am ieșit din carantină, pentru că acum doua-trei săptămâni m-am întors în țară și a trebuit să stau acasă. Încerc să mă mențin activ în această perioadă, fac antrenamente acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum ți-a afectat cariera acest virus?
Pascu: M-a afectat în cel mai rău mod. Acum 3 săptămâni aveam meci in SUA, in promoția Bellator, am stat acolo o săptămână, am făcut slabire, iar cu 3 ore înainte de meci s-a anulat tot evenimentul. A fost ireal ce s-a întâmplat. Ne-au trimis pe toți acasă. Atunci mi se părea exagerat, dar apoi am văzut ce amploare a luat acest virus și mă bucur că cei din Bellator au luat decizia de a anula gala, pentru siguranța noastră.

Te-ai întors în siguranță acasă?
Pascu: În cele din urmă, da. Dar a fost o întreagă aventură pentru că în seara aia a apărut Trump la TV și spunea că nu mai pleacă nimeni din SUA. Mi-a fost frică să nu rămân pe acolo, departe de familie. În cele din urmă, după mai bine de o zi pe avion și prin aeroporturi, am ajuns acasă.

Ce ți-a spus familia, le era frică pentru tine?
Pascu: Am vorbit mereu cu soția, dar a fost totul sub control. Nu era așa mare panica acum 3 săptămâni. Acum suntem acasă cu toții și ne pregătim de petrecere, azi e ziua băiatului meu mai mare, face 5 ani.

Reclamă

Ce surprize i-ați pregătit?
Pascu: I-am luat mai multe cadouri, o bicicletă, o minge de fotbal. Sper să nu se facă fotbalist.

Îl faci luptător și pe el?
Pascu: Exclus! Ajunge cu bătaia, băieții mei vor fi medici. Aștept să crească amândoi, că cel mic, Andrei, are mai puțin de un an, și când fac 18 ani îi trimit la medicină pe amândoi.

De ce ai ales această profesie?
Pascu: Păi nu vedeți ce criză de medici avem? Aveam noi și înainte, darămite acum, cu acest virus. Plus ca cineva trebuie să aibă grijă de mine la batrânețe, când mă vor durea toate alea de la atâția ani de sport. Glumesc, până la urmă să se facă ce vor, eu îi susțin, dar sincer mi-aș dori să nu se facă luptători.

Reclamă 4 / 0/3

Ce mesaj ai pentru fanii tăi?
Pascu: Îmi pare rău că nu am apucat să lupt la ultima gală, am avut o pregătire excelentă, dar asta e. Trecem prin vremuri grele dar mergem înainte. Cel mai important e să fim sănătoși și să nu ne pierdem speranța. Vor veni vremuri mai bune în curând.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și