Închide meniul

Campioana olimpică la Karate luptă duminică la București! Cei mai buni karateka români participă la Contact Open

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 octombrie 2022, 12:30

Campioana olimpică la Karate luptă duminică la București! Cei mai buni karateka români participă la Contact Open

Profimedia

Capioana olimpică la Karate, bulgăroaica Ivet Goranova, va lupta duminică la o competiție în București. Aceasta va participa la Bucharest Contact Open. Concursul este organizat de CS Contact București, în parteneriat cu Federația Română de Karate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goranova a ieșit campioană olimpică la Tokyo, la categoria -55kg. Aceasta a învins-o în finală pe marea favorită, ucraineanca Angelica Terliuga. A fost pentru prima dată în istorie când la Jocurile Olimpice a fost proba de Karate.

Pe lângă aurul olimpic, Goranova are două medalii de bronz la Mondiale, un argint și un aur la Europene. Aceasta are, de asemenea, multe medalii de aur, argint și bronz la concursuri internaționale.

Cei mai buni sportivi români luptă la Sala Apollo

Alături de Goranova vor participa și unii dintre cei mai buni karateka români. Moise Leonard, campion european EKF la cadeți și Ștefan Comănescu, medaliat cu bronz la Europene, la categoria U21, vor intra și ei pe tatami. Pe lângă aceștia, mai mulți sportivi medaliați internațional la nivel de copii, cadeți și juniori vor participa la concursul de duminică.

Competiția va avea loc pe 30 Octombrie, la Sala Apollo din București și sunt așteptați să participe peste 600 de sportivi din 4 țări. Competiția se adresează sportivilor începând cu vârsta de 5 ani și până la seniorat (+18 ani) și va avea probe WKF consacrate precum Kata și Kumite dar și probe și categorii pentru sportivii începători.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și