Închide meniul

Canelo Alvarez a câștigat un nou titlu mondial! Billy Saunders nu s-a mai ridicat de la colț după 8 runde

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 9 mai 2021, 9:06 / Actualizat: 27 iunie 2022, 16:45

Canelo Alvarez a câștigat un nou titlu mondial! Billy Saunders nu s-a mai ridicat de la colț după 8 runde

Profimedia Images

Canelo vs Saunders

Canelo Alvarez a câștigat un nou titlu mondial! Canelo Alvarez a demonstrat încă o dată că este cel mai bun boxer din lume. Acesta l-a făcut pe Billy Joe Saunders să renunțe la meci după 8 reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul a decis să nu se mai ridice de la colț, fiind suspect de fractură orbitală după un uppercut încasat de la Canelo.

Canelo Alvarez a câștigat un nou titlu mondial! Billy Saunders nu s-a mai ridicat de la colț după 8 runde

Mexicanul și-a făcut deja un obicei din a-și face adversarii să renunțe. Ultimul care a urcat cu el în ring a decis același lucru după numai 3 runde.

Turcul Yildirim și britanicul Saunders nu au rezistat în ring, adunat, un meci întreg de 12 runde.

Canelo a reușit în doar 2 luni și jumătate două victorii ce l-au dus la un palmares total de 56 de victorii și doar 1 înfrângere.

Reclamă

Canelo deține în acest moment toate centurile la super mijlocie cu exceția uneia, cea IBF, care este în posesia americanului Caleb Plant.

Acesta ar putea fi următorul adversar al mexicanului, altfel acesta va fi nevoit să urce iar la semi-grea, acolo, după ce l-a învins pe fostul campion Sergei Kovalev, îl așteaptă monștrii din Rusia, Dmitry Bivol (17-0) și Artur Beterbiev (16-0, 16 victorii prin KO).

Alte două ținte pentru Canelo sunt Jean Pascal, veteranul care deține titlul WBA Regular, sau Joe Smith, cel care are centura WBO la semi-grea.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, Caleb Plant a fost cel provocat de mexican după victoria cu Saunders, semn că acesta vrea să unifice toate centurile la super mijlocie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și