Închide meniul

Canelo s-a antrenat cu un român. Ronald Gavril îl ajută pe mexican în pregătire

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 aprilie 2022, 10:52

Canelo s-a antrenat cu un român. Ronald Gavril îl ajută pe mexican în pregătire

Canelo s-a antrenat cu un român înainte de meciul său de pe 7 mai. Mexicanul este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din lume, indiferent de categorie.

Ronald Gavril Facebook

Canelo s-a antrenat cu un român înainte de meciul său de pe 7 mai. Mexicanul este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din lume. De altfel, supremația listei p4p (fără a se ține cont de categorie) este disputată de Canelo și Tyson Fury. Acesta din urmă boxează și el, pe 23 aprilie, contra lui Dillian Whyte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mexicanul Canelo boxează pe 7 mai cu Dmitry Bivol. Este o nouă urcare în categorie pentru Canelo. Acesta lupăt de obicei la mijlocie sau super mijlocie, dar lupta cu Bivol este la categoria semi grea. Nu este prima urcare în categorie pentru Canelo.

Acesta l-a învins pe Kovalev, la semi grea, în 2019, atunci când a cucerit și centura WBO la această categorie. Meciul cu Bivol va fi pentru titlul WBA la semi grea.

De partea cealaltă, Gavril a boxat ultima dată în decembrie 2020. Românul este stabilit în SUA de mai mulți ani, antrenându-se și boxând pentru TMT, sala lui Floyd Mayweather. Boxerul român a fost în San Diego pentru a face o sesiune de sparring cu Canelo, înainte de meciul acestuia cu Bivol.

Ronald Gavril este unul dintre puținii boxeri români care au luptat pentru un titlu mondial. Acesta l-a înfruntat pe David Benavidez, în 2017 și 2018, ambele meciuri fiind cîștigate de american. Gavril a avut șansa de a cuceri atunci centura WBC la super mijlocie. România nu a mai avut un campion mondial la box profesionist din 2012, când Lucian Bute a pierdut centura IBF în fața lui Carl Froch.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și