Închide meniul

Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! Acesta luptase în bătălia pentru Kiev-Oblast

Florian Ceafalău Publicat: 26 februarie 2023, 11:52

Reclamă
Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! Acesta luptase în bătălia pentru Kiev-Oblast

Yaroslav Amosov, resting his head on this hands, rest with the rest of his fellow Ukrainian soldiers as they prepare to face Russian forces in Irpin, Ukraine, Sunday,

Yaroslav Amosov este originar din Irpin, un oraș de doar 60.000 de locuitori din zona Kiev Oblast.

Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul? Ucraineanul a reușit să recâștige centura de campion în una dintre cele mai puternice promoții de MMA din lume, Bellator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yaroslav Amosov este originar din Irpin, un oraș de doar 60.000 de locuitori din zona Kiev Oblast. Acesta este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din lume.

Amosov era campionul Bellator la categoria 77kg. Neînvins în carieră, Amosov avea 26 de meciuri și tot atâtea victorii. A învins nume cunoscute ca Douglas Lima, Logan Storley, Ed Ruth sau Erick Silva.

Acesta a fost nevoit să renunțe la cariera de luptător profesionist când a început invazia Rusiei în Ucraina. Amosov s-a alăturat altor nume mari din sporturile de contact din Ucraina. Frații Klitschko, Usyk, Lomachenko sau Stanislav Horuna se numără printre ei.

Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul

Mai mult, Amosov a participat activ la bătălia pentru eliberarea orașului său natal, Irpin. După ce armata ucraineană a câștigat lupta, Amosov a fost și a recuperat centura de campion Bellator din casa mamei sale, dărâmată de bombardamente.

Reclamă
Reclamă 4

La mai bine de un an de la începerea războiului, Amosov a plecat de pe front pentru a se pregăti de un nou meci de MMA.

Ucraineanul a reușit să își apere titlul aseară, în fața lui Logan Storley, cel pe care îl bătuse și în 2020. Chiar dacă a avut aproape 2 ani de la ultimul meci, iar în ultimul an a fost activ pe front, Amosov a realizat imposibilul și și-a apărat centura.

Evident emoționat după meci, Amosov a declarat că singurul care îi va lua centura vreodată este fiul său, când va crește mare.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și