Închide meniul

Ce i-a răspuns McGregor unui fan care i-a comentat pe Facebook ”băi ce droguri iei?”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 septembrie 2022, 9:34

Ce i-a răspuns McGregor unui fan care i-a comentat pe Facebook ”băi ce droguri iei?”

McGregor Twitter

Conor McGregor și-a anunțat următorul meci. Se bate după 3 ani de când și-a rupt piciorul

Ce i-a răspuns McGregor? Irlandezul nu s-a abținut și i-a spus ”rețeta” pe care o folosește pentru a avea atâta energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul an a fost unui dificil și ciudat în ceea ce îl privește pe Conor McGregor. Irlandezul și-a rupt piciorul într-un mod dramatic vara trecută, în meciul cu Dustin Poirier.

De atunci, Conor a oferit multe episoade halucinante pe paginile sale. Acesta a postat tot felul de imagini și filmulețe dubioase. Începând de la imagini în care fumează ceea ce pare în mod evident ”iarbă”, până la filmulețe în care pare că face sex cu soția pe yacht-ul său de lux.

Ce i-a răspuns McGregor unui fan care l-a întrebat ce droguri folosește

Recent, Conor a postat imagini în care se încordează ca un nebun în fața oglinzii. Acesta a emanat aceeași atitudine agitată ce i-a făcut pe fani să creadă că folosește anumite substanțe.

Unul dintre urmăritori chiar i-a scris ”băi ce droguri iei? Vreau și eu”. Surpriză, Conor chiar i-a răspuns. Acesta i-a spus că drogurile pe care le folosește sunt Proper Twelve și spray-ul Tidl. Ambele produse sunt invențiile sale.

Reclamă

Proper este firma sa de wiskey, iar spray-ul Tidl este folosit ca analgezic pentru dureri musculare după antrenament.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și