Închide meniul

Ce le-a spus Mike Tyson bodyguarzilor români care au avut grijă de el. Mesajul neaşteptat al milionarului

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 mai 2020, 18:55

Ce le-a spus Mike Tyson bodyguarzilor români care au avut grijă de el. Mesajul neaşteptat al milionarului

Facebook

Valentin Bordianu

În urmă cu fix doi ani, Valentin Bordianu alias Pistolarul, cunoscut și pentru faptul că a fost bodyguardul lui Mike Tyson, obținea o victorie istorică pentru kickboxingul românesc. Devenea singurul român care învingea un semifinalist din istoria circuitului K-1, la Moscova, pe bielorusul Alexey "Scorpionul Roșu" Ignashov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bordianu a acordat un interviu exclusiv pentru Antenasport, în care a vorbit despre meciul istoric de acum 2 ani, dar și despre experiența cu Mike Tyson din 2016, când legendarul boxer a venit în România pentru câteva zile.

Salut, Vali! Ce faci la fix doi ani de la victoria istorică împotriva lui Alexey Ignashov?
V.B.: Sincer, am fost în recuperare în ultimele luni pentru că am avut un meci, culmea, tot în Rusia (n.n. contra lui Michal Turyinski), și m-am accidentat destul de grav. Acum sunt recuperat și îmi doresc să fiu din nou în ring în această vară.

Ce îți mai amintești de la acel duel?
V.B.: Îți dai seama că o asemenea victorie nu o poți uita niciodată, mai ales că Ignashov este idolul meu din K-1. Am mers încrezător la Moscova, deși puțini îmi dădeau șanse măcar că voi termina la puncte. Chiar încercau să mă convingă de faptul că ar trebui să renunț să merg pentru că ar ieși rău pentru mine. Vorbele astea m-au motivat și am intrat mult mai determinat în ring. În plus, am câștigat și tactic meciul. Ignashov, fiind idolul meu, i-am urmărit toate meciurile din carieră, iar asta m-a ajutat mult pentru a înțelege cum ar trebui să decurgă o luptă cu el.

Reclamă

Ați vorbit după meci?
V.B.: Da, bineînțeles, respectul a rămas reciproc și după meci, nu doar înainte și în timpul meciului. Am mers în vestiarul lui și i-am mulțumit pentru faptul că am avut ocazia să lupt împotriva lui. Chiar mi-a oferit cadou tricoul său oficial. Ignashov este un mare campion, nu degeaba a ajuns atât de sus în K-1. Îmi amintesc și acum acel turneu K-1 Paris pe care l-a câștigat, făcându-l KO pe Cyril Abidi.

Că tot veni vorba de legende. Ai văzut că Mike Tyson revine? Știu că ai fost bodyguardul lui personal cât timp a stat în România, în 2016.
V.B.: Mă bucur enorm că a reînceput sportul. A slăbit câteva zeci de kilograme și pare într-o formă foarte bună, dar să nu uităm că nu vorbim de o revenire la cel mai înalt nivel, ci de meciuri dedicate cauzelor umanitare. Meciuri de entertainment, cel mai probabil tot împotriva unor legende din vechea generație, că tot am văzut acum tot felul de supoziții cu meciuri împotriva lui Joshua sau Fury. Are 53 de ani și are tot respectul nostru. A fost idol pentru milioane de tineri sportivi.

Reclamă 4 / 0/3

Cum ți s-a părut Mike atât timp cât ai stat lângă el?
V.B.: Era un tip jovial, mereu ne saluta și ne întreba dacă suntem în regulă, niciodată nu s-a comportat ca un șef. Mereu avea încredere în noi și ne-a mulțumit la final, atunci când a plecat la aeroport. 

Ce urmează pentru tine?
V.B.: Sper să revin cât mai repede în ring. Îmi e dor deja de meciuri. În plus, anul trecut a fost unul dezamăgitor pentru mine fiindcă am fost mai mult accidentat. Am început cu o victorie, dar la care m-am lovit destul de rău și am încheiat în aceeași notă, cu o altă accidentare serioasă, deși un succes cu Turyinski (n.r. polonez din Glory) îmi aducea un contract foarte avantajos. Am câteva revanșe de luat și abia aștept să se reia competițiile.

Recomandări
  • Bordianu a câștigat la decizie, în Rusia
  • Ignashov este o legendă a K-1
  • Românul l-a păzit pe Mike Tyson în 2016

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și