Închide meniul

Cel mai tare meci din 2022. Cu cine se bate omul care l-a retras pe Pacquiao

Florian Ceafalău Publicat: 4 ianuarie 2022, 13:50

Reclamă
Cel mai tare meci din 2022. Cu cine se bate omul care l-a retras pe Pacquiao

Cel mai tare meci din 2022 va avea loc în luna aprilie a acestui an. Yordenis Ugas, omul care a șocat planeta în 2021, va lupta pentru unificare.

Profimedia

Cel mai tare meci din 2022 va fi între Yordenis Ugas și Errol Spence. Cei doi se vor bate pentru unificare în luna aprilie a acestui an, pentru centurile IBF, WBC și WBA. Chiar dacă nu sunt două nume cunoscute publicului larg, cei doi sunt foarte apreciați de fanii hardcore ai boxului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ugas a devenit un superstar anul trecut după ce a reușit marea surpriză și l-a învins pe marele Pacquiao. Filipinezul și-a anunțat retragerea după meciul cu Ugas. Acesta din urmă a acceptat meciul cu doar 10 zile înainte dar a reușit să îl învingă pe unul dintre cei mai buni boxeri din istorie.

De partea cealaltă, Spence este considerat de mulți drept cel mai bun boxer din lume. Acesta este campionul IBF și WBC, învingând nume mari în carieră ca Danny Garcia, Shawn Porter, Mikey Garcia sau Kell Brook. Spence trebuia să lupte cu Pacquiao anul trecut, dar s-a accidentat așa că în locul său a intrat Ugas.

Meciul este unul extrem de competitiv, fanii boxului asteptând să vadă dacă Ugas se ridică într-adevăr la nivelul unui campion mondial sau dacă victoria cu Pacquiao a fost o întâmplare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și