Închide meniul
Video

Colosul Dănilă promite să-și „strivească” rivalii din cușcă la iFight Heroes! „Marea Confruntare” va fi vineri, 24 iunie, în direct la Antena 1 și AntenaPlay

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2022, 22:26

Colosul Dănilă promite să-și "strivesacă" rivalii din cușcă la iFight Heroes

Antena Sport

Colosul Dănilă promite să-și „strivească” rivalii din cușcă la iFight Heroes. Opt „grei” se vor bate pentru titlul de campion în Grand Prix-ul iFight Heroes. Un colos de 180 de kilograme promite spectacol total!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

iFight Heroes, „Marea Confruntare”, va fi vineri, 24 iunie, în direct la Antena 1 și AntenaPlay.

Colosul Dănilă promite să-și „strivească” rivalii din cușcă la iFight Heroes

Colosul Dănilă se pune și în cap că să ajungă la fel de celebru ca cei mai mari sportivi ai Reşitei. Campionul mondial la box, Vastag, și dublă vicecampiana mondială la lupte – Alina Vuc, au picturi murale la sala din Reșița, unde se antrenează el.

(n.r. Ai vreo poreclă?) Tolea! Fiind mare că el, moldovean, de acolo a rămas porecla Tolea. Nu uitați că greul e aici!”, a spus Colosul Dănilă.

Uriașul din munții Banatului se va bate în Grand Prix-ul greilor din gala iFight Heroes. Gala „Marea confruntare”, în care Pascu se va bate cu „Mutantul” Franței, e vineri, 24 iunie, pe Antena 1 și antenaPlay.

Reclamă

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare” – care e vineri, pe 24 iunie, pe Antena 1 și AntenaPlay.

„N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

Sandu Lungu revine în cușca MMA în septembrie

Sandu Lungu revine dupa patru ani in cusca de mma. Muntele Bihorului va lupta in galele iFight Heroes. Uriasul din Oradea a primit un semn de la Dumnezeu să nu renunţe.

Sandu Lungu va reveni în cusca de MMA în septembrie, cand va lupta în gala iFight Heroes. La 47 de ani, Muntele Bihorului batea in retragere, insa Bombardierul Pascu l-a convins sa duca povestea mai departe.

„Mai era și prin filme, vedeam că se uitau în sus și ziceau: ‘Doamne, dă-mi un semn!’ Când m-a sunat Pascu m-am hotărât. Mă, daca voi va doriti si astea. Ce sa zic, hai s-o mai facem o data!”, a spus Sandu Lungu.

Ca să fie în formă maximă la revenire, colosul din Oradea s-a închis în sala de forță și a intrat la regim.

„Eu am un fizic așa, chiar dacă mă uit la dulciuri ma îngras. Efectiv, trebuie să las totul deoprate, să mănânc doar iarba și pui”, a mai spus Lungu.

Prietenul Pascu va lupta cu un francez poreclit „Mutantul” în gala de la circul Metropolitan București, vineri, pe 24 iunie, la Antena 1 si pe Antenaplay. Pana la revenire, Lungu va fi supervisor in Grand Prix-ul Greilor din gala lui Pascu.

Reclamă

„Cine este campion la categoria grea este campionul tuturor”, a încheiat Sandu Lungu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și