Închide meniul

Culmea tupeului! I-a luat şapca de pe cap lui Floyd Mayweather! Money s-a luat la bătaie cu Logan şi Jake Paul, înainte de lupta directă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 7:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Culmea tupeului! I-a luat şapca de pe cap lui Floyd Mayweather! Money s-a luat la bătaie cu Logan şi Jake Paul, înainte de lupta directă

Captură Youtube

Floyd Mayweather, scandal cu Logan Paul

  • Floyd Mayweather, scandal cu fraţii Logan şi Jake Paul
  • Lupta va avea loc pe 6 iunie

Potrivit imaginilor apărute în social media, Mayweather s-a enervat imediat după ce acordase un interviu, după ce fratele lui Logan Paul, Jake, a avut o dispută cu el şi i-a luat şapca de pe cap, după care a încercat să plece. Apoi a inzbucnit o încăierare în care a fost implicat şi Logan Paul şi în care au intervenit mai multe gărzi de corp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather: Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca

“Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca. Există ceva ce se numeşte respect şi ceva ce se numeşte lipsă de respect. Nu voi tolera lipsa de respect”, a declarat Mayweather pentru AFP, după incident.

Reclamă

Floyd Mayweather, în vârstă de 44 de ani, va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Logan Paul, în vârstă de 26 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22,9 de milioane de persoane care au subscris la el şi peste 5 miliarde de vizionări.

Reclamă

În paralel cu această activitate, Paul este actor şi boxer. El are doar două înfruntări în ring, ambele cu rivalul său de pe Youtube, KSI, în august 2019 şi noiembrie 2019. Prima, considerată la amatori, a fost remiză, iar a doua, la profesionişti, s-a încheiat cu victoria lui Paul.

Mayweather nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril
Extra • 31 ian., 20:22
„Sunt mândră!” Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
FIGHT • 26 dec., 11:31
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”