Închide meniul

Cum a fost surprins Badr Hari, la ieşirea din sala unde a fost făcut K.O. de Benny Adegbuyi. Ce a făcut când a văzut reporterii

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 6:51

Reclamă
Cum a fost surprins Badr Hari, la ieşirea din sala unde a fost făcut K.O. de Benny Adegbuyi. Ce a făcut când a văzut reporterii

ProfimediaImages

Badr Hari, afectat de înfrângerea cu Benny Adegbuyi

Badr Hari a apărut foarte afectat înainte de plecare şi a ignorat reporterii care erau curioşi să afle primele reacţii ale luptătorului de 36 de ani. Acesta nu a răspuns la nicio întrebare şi a mers mai departe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea reacţia lui Badr Hari!

Eşecul a fost cu atât mai dureros cu cât acesta fusese extrem de arogant înaintea luptei, atunci când a făcut anumite declaraţii pe care, probabil, că acum le regretă. "Nu mergeţi la toaletă, că pierdeţi lupta! Va fi ca un meci Real Madrid – Heerenveen", spunea marocanul. 

Benny Adegbuyi l-a făcut K.O. pe Badr Hari

Benny a ţinut să îi răspundă în ring marocanului, pe care l-a făcut K.O. în repriza a treia. Luptătorul român a recunoscut că se trezea noaptea să vadă meciurile lui Badr Hari, dar se bucură că a reuşit să îi dea peste nas, pentru că a fost arogant înaintea partidei.

"La final, aţi văzut cum era de supărat. Stilul lui, puţin mai arogant, dar nu mai contează. Nu pot să zic idol, dar într-adevăr mă uitam la finalele lui din Japonia, mă trezeam noaptea. Telefonul mi-a luat-o razna după meci. Instagramul şi Facebook-ul s-au blocat. Mă bucur pentru cei care sunt alături de mine.

Rico (n.r. Verhoeven) m-a sunat şi înainte, şi după meci. Mi-a spus că e mândru de victoria mea. Ne-am ajutat de multe ori, el m-a ajutat şi la acest meci. Urmează să aibă şi el meci, apoi probabil că ne vom bate pentru centură. Asta e frumuseţea sportului. Astăzi eşti partener, mâine, adversar.

Reclamă
Reclamă 4

I-am dat-o peste nas (n.r. lui Badr Hari), eu sunt român puternic. Evident, că m-am aşteptat. Ştiam că sunt puternic", a spus Benny Adegbuyi.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și